Η εξομολόγηση του Γιώργου Σαμπάνη: «Τις αγγίζω τις πληγές μου κάθε μέρα» (Photos)
Showbiz

Η εξομολόγηση του Γιώργου Σαμπάνη: «Τις αγγίζω τις πληγές μου κάθε μέρα» (Photos)

Η πιο συγκλονιστική προσωπική του εξομολόγηση.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με ζωντανές εμφανίσεις, στούντιο και υποχρεώσεις, ο Γιώργος Σαμπάνης πέρασε ένα μοναδικό καλοκαίρι και στη πρώτη του συνέντευξη για τη φετινή σεζόν, ο τραγουδιστής μιλά για τις… πληγές του.

Έχεις εκτεθεί μέσα από τραγούδια σου;
«Φυσικά, γι’ αυτό κι εγώ δεν υπογράφω δικούς μου στίχους. Όταν έγραψα το «Μεταξύ μας» εκτέθηκα. Αφορούσε μια κοπέλα η οποία εξ’ αρχής ήξερε ότι έχει γραφτεί για εκείνη και παρερμηνεύτηκαν τα πράγματα. Τους στίχους που γράφω ή τους βάζω στο συρτάρι ή τους χαρίζω. Θαυμάζω πολύ την Ελεάνα Βραχάλη που μπορεί και γράφει για όλα όσα νιώθει ή για όλα όσα συζητάμε μαζί. Δεν θέλω ο κόσμος να ξέρει τις πληγές μου ούτε να με βλέπει διαφορετικά»

Τα τραγούδια σου μιλούν, όμως, για «πληγές» και «μαχαίρια που κόβουν». Πες μου μια σου «πληγή» που έχει επουλωθεί και πλέον μπορείς να την αγγίξεις.

«Τις αγγίζω τις πληγές μου κάθε μέρα – ενίοτε και τις ξύνω. Γράφουμε βιωματικά, άρα δεν γίνεται αλλιώς. Μια μεγάλη μου πληγή που γιατρεύτηκε ήταν ο χωρισμός των γονιών μου. Χώρισαν όταν ήμουν έξι ετών και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Νιώθω πολύ τυχερός γιατί δεν έζησα έναν άσχημο χωρισμό – οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρόλα αυτά ένας χωρισμός για ένα παιδί δεν αποτελεί εύκολο μονοπάτι», εξομολογείται ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Down Town Kύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved