Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι η κλασική drama queen που θα κλάψω πολύ» (photos)
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι η κλασική drama queen που θα κλάψω πολύ» (photos)

Τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάθε λόγο να δείχνει χαρούμενη.

Η σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο πάει από το καλό στο καλύτερο.
Η όμορφη παρουσιάστρια του OPEN, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα με απόλυτη ειλικρίνεια.

Άρα, πατάς γερά στα πόδια σου;

Κάθε χρόνο νιώθω ακόμη πιο δυνατή και ώριμη. Και το πιο σημαντικό είναι πως νιώθω ότι εξελίσσομαι. Είμαι ευγνώμων για τον κάθε χρόνο που περνά από πάνω μου. Για όσα έχω κατακτήσει δουλεύοντας και για όσα έχω συνειδητοποιήσει μεγαλώνοντας. Ακόμη και οι ανασφάλειες που μπορεί να έχω ορισμένες φορές είναι ένα στοιχείο της προσωπικότητάς μου που θέλω να διατηρήσω, γιατί με βοηθά να μην καβαλήσω το καλάμι και να μην είμαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Άσε που οι δικές μου ανασφάλειες είναι ακόμη λίγο παιδικές.

Πες μου μια παιδική σου ανασφάλεια.

Δεν θα σου πω για την εικόνα μου, γιατί όλα αυτά τα θέματα τα έχω ξεπεράσει. Θα σου πω ότι από παιδί είχα ακραία συναισθήματα. Τη χαρά μου την έδειχνα με κάθε τρόπο, η λύπη μου φαινόταν αμέσως. Τα ίδια ισχύουν ακόμη σήμερα.

Σε τι ακρότητες μπορείς να φτάσεις όταν είσαι λυπημένη;

Είμαι η κλασική drama queen, που θα κλάψω πολύ, θα έρθουν σπίτι οι φίλες μου να με παρηγορήσουν, θα συζητήσουμε μαζί όλες τις πιθανές εκδοχές, δεν θα πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει και στο τέλος μπορεί να συνειδητοποιήσω ότι αυτό για το οποίο στενοχωριόμουν είναι αστείο. Με τα χρόνια προσπαθώ να αντιμετωπίζω διαφορετικά τις ανούσιες καταστάσεις και να δίνω βάρος στις πραγματικά σοβαρές. Έχω μάθει επίσης να μην εξαρτάται η ζωή μου από τα υλικά αγαθά. Μου αρέσει το shopping και οι πολυτέλειες, αλλά η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα. Εκτιμώ και το πιο μικρό που μπορεί να μου δοθεί.

Μεγάλωσες σε ένα σπίτι όπου ο προορισμός της γυναίκας ήταν ο γάμος και τα παιδιά;

Καμία σχέση! Η μητέρα μου εργαζόταν κανονικά. Μεγάλωσα με την ατάκα «να είσαι ανεξάρτητη», κάτι που με ακολουθεί μέχρι σήμερα. Μου έλεγαν: «Θέλουμε να μεγαλώνεις χωρίς να εξαρτάσαι από κάποιον άνδρα, οικονομικά τουλάχιστον». Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να κάνω έναν γάμο για να εξασφαλιστώ. Πιστεύω στον έρωτα, στις σχέσεις ουσίας, στην αμοιβαιότητα. Και χαίρομαι πάρα πολύ να καταφέρνω πράγματα μόνη μου. Και να νιώθω ανεξάρτητη, είτε βρίσκομαι σε μια σχέση είτε είμαι παντρεμένη. Μπορεί μια γυναίκα να είναι ανεξάρτητη και να τα καταφέρνει μόνη της, ασχέτως οικογενειακής κατάστασης.

Είναι ωραίο αυτό που λες γιατί, ειδικά στον χώρο σου, «παίζουν» πολύ οι γάμοι συμφέροντος.

Σε πολλούς χώρους, όχι μόνο στον δικό μου. Αλλά το δικό μου ζητούμενο δεν είναι αυτό. Κοίταξε! Είμαι 34 χρόνων, δεν είμαι πια κοριτσάκι. Πολλές φίλες στην ηλικία μου έχουν αποκτήσει παιδιά. Δεν βιάζομαι όμως για γάμους και παιδιά. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει με το θέλημα του Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό, είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved