Δανάη Σκιάδη: «Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει τα πάντα»
Showbiz

Δανάη Σκιάδη: «Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει τα πάντα»

Η Δανάη Σκιάδη επιστρέφει τηλεοπτικά και σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το νέο της ρόλο.

Η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» Δανάη Σκιάδη, μίλησε για το αν έχει καταφέρει όσα ονειρευόταν στο χώρο της υποκριτικής και παράλληλα αποκάλυψε ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της.

Αν κάνετε έναν μικρό απολογισμό, θεωρείτε ότι έχετε καταφέρει όσα ονειρευόσασταν όταν κάνατε τα πρώτα σας βήματα σε αυτόν τον χώρο;

«Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός μέχρι σήμερα, θα έλεγα ότι έχουν αλλάξει τα πάντα, κυρίως μέσα μου. Δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος, έχω μετακινηθεί ως προς σχεδόν τα πάντα. Έχω συνεχώς νέα όνειρα, σχέδια και σκέψεις πάνω στην τέχνη και τη δουλειά μου, και αυτό είναι κάτι που δεν σταματάει. Αυτή η διαρκής κίνηση και ανανέωση ιδεών, επιθυμιών και αντιλήψεων είναι για μένα ουσιώδης.

Τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

«Θα με δείτε στο σινεμά στην ταινία «Εchoes of the Past». Πρωταγωνιστούν ο θρύλος του παγκόσμιου κινηματογράφου Μax Von Sydow, ο Νικόλας Παπαγιάννης, η Αstrid Roos, ο Martin Laer. Η παραγωγή είναι της Foss Productions. Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται εν μέρει στα Καλάβρυτα του 1943 και στην περίοδο του ολοκαυτώματος και των μαζικών εκτελέσεων από τους ναζί και εν μέρει στο σήμερα. Γυρισμένη σε Ελλάδα και Γερμανία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Μια ιστορία και ένας ρόλος που αγάπησα βαθιά και μια ταινία που ανυπομονώ να δω στη μεγάλη οθόνη και να ταξιδέψω μαζί της στον κόσμο», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved