GNTM: Μπράτης: «Φέτος νομίζω ότι θα γνωρίσετε έναν καινούριο Άγγελο, ο οποίος είναι πολύπλευρος»
Showbiz

GNTM: Μπράτης: «Φέτος νομίζω ότι θα γνωρίσετε έναν καινούριο Άγγελο, ο οποίος είναι πολύπλευρος»

Ο Άγγελος Μπράτης, από τότε που σχεδόν θυμάται τον εαυτό του, η βασική του ιδιότητα είναι αυτή του σχεδιαστή μόδας.

Δηλαδή ενός ανθρώπου που πρόβαλλε το έργο του και όχι τον εαυτό του.

Πώς λοιπόν από το παρασκήνιο αποφάσισε να εκτεθεί στο προσκήνιο, και μάλιστα ως θεμέλιος λίθος μιας εκπομπής που δέχτηκε θετική αλλά και αρνητική κριτική με το κοντάρι;

«Όλα τα πράγματα που έχουν ενδιαφέρον δέχονται και θετική και αρνητική κριτική. Το team, όμως, είναι τόσο δυνατό... Για μένα ήταν η πρώτη φορά στην τηλεόραση, αλλά και η πρώτη φορά που εκτέθηκα.

Η δουλειά μου μέχρι τότε ήταν να βρίσκομαι στο backstage. Ομως ένιωσα πολύ άνετα, περνάγαμε πολύ ωραία, οπότε είπα να το επιχειρήσω ξανά. Ούτως ή άλλως την ψυχρολουσία την έφαγα.

Ήταν μία άσκηση για μένα η συμμετοχή στο GΝΤΜ. Ημουν πάντα πάρα πολύ χαμηλών τόνων και αποτραβηγμένος, με την έννοια ότι ήθελα να φαίνεται μόνο η δουλειά μου. Οχι εγώ. Ομως κακά τα ψέματα. Στη δουλειά μου όλοι θέλουν να γνωρίζουν και τον δημιουργό.

Ποιος βρίσκεται πίσω από τις δημιουργίες; Ποια είναι η ζωή του; Ποια είναι η αισθητική του; Ποια είναι η άποψη του;

GNTM.jpg
Και φέτος τον απολαμβάνουμε στο GNTM.

H μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα. Είναι κοινωνικοπολιτικό ζήτημα και αφορά πάρα πολύ κόσμο. Και μένα με ενδιαφέρει να υπάρχει η επικοινωνία, ειδικά με τους νέους ανθρώπους. Δεν μου αρέσει καθόλου η μόδα να γίνεται μπουρζουά και να αφορά μόνο ευκατάστατες κυρίες που κυκλοφορούν με ωραία φορέματα σε σαλόνια».

Ακόμη, έχει αποφασίσει στη φετινή τηλεοπτική σεζόν να μας συστήσει και άλλες πλευρές του εαυτού του.

«Ο εαυτός μου δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Ούτε μόνο αυτό που είδατε στην τηλεόραση. Για να είμαι ειλικρινής πέρσι, επειδή ήταν η πρώτη φορά σε ένα σόου, είχα θέσει έναν τοίχο μπροστά μου και έλεγα: "Θα με γνωρίσετε μέχρι εδώ". Οπως κάνουμε και στην κοινωνική ζωή μας, εμείς θέτουμε τα όρια του πόσο μπορεί κάποιος να μας πλησιάσει.

Φέτος νομίζω ότι θα γνωρίσετε έναν καινούριο Άγγελο, ο οποίος είναι πολύπλευρος. Είναι αυστηρός, αιχμηρός, με ιδιαίτερο χιούμορ που άλλοι το αντιλαμβάνονται και άλλοι δεν το καταλαβαίνουν, ακόμα και διδακτικός. Φέτος θα είμαι πιο κοντά στον εαυτό μου, πιο κοντά στον τρόπο που λειτουργώ στη ζωή μου», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved