Μαρία Μπεκατώρου: «Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι» (photos)
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι» (photos)

Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, επιστρέφει στη μικρή οθόνη και μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για όσα της έχει διδάξει η πορεία της στο χώρο και όχι μόνο.

Η ταλαντούχα και επιτυχημένη παρουσιάστρια, μίλησε φυσικά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τον Αντώνη και ποιο είναι το μυστικό μακροζωίας σε μια σχέση;

Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει μυστικό. Αν αγαπάς και αγαπιέσαι και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου, γιατί δεν σε έχει κοροϊδέψει ποτέ, δεν σου έχει πει ψέματα και είσαι ερωτευμένη, δεν υπάρχει μυστικό. Κάποιος κάνει υποχώρηση τη μία φορά, κάποιος κάνει την άλλη. Απλά νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είναι περισσότερο της δουλειάς και λιγότερο της παράδοσης. Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή. Προσπαθώ και να μαγειρεύω και να είμαστε δεμένοι, σαν μια ωραία οικογένεια.

Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι. Πέρυσι με το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar δεν προλάβαινα. Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου πολύ απλά. Νομίζω ότι και σε μια δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να απαντάς. Μη συνεχίσεις το θέμα αν δεν υπάρχει λόγος. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας φθείρουν, αλλά πιστεύω πως, όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει λύση.

Υπάρχει ζήλια ανάμεσά σας και πώς την αντιμετωπίζετε;

Ο Αντώνης αν ζηλέψει λίγο δεν το δείχνει, εγώ το δείχνω. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δεν μου συμβαίνει και συχνά, αλλά ακόμα ζηλεύω. Είναι το αλατοπίπερο στη σχέση μας.

Είσαι ρομαντικός άνθρωπος…

Είμαι ρετρό. Παρ’ όλα αυτά, έχω βρει τις ισορροπίες μου και τα καταφέρνω και έχω φέρει τους άλλους στον δικό μου τον κόσμο και το δέχονται, είπε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved