Έλλη Κοκκίνου: Για πρώτη φορά ποζάρει σε φωτογραφικό «κλικ» με τον πρώην σύζυγό της (photos)
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Για πρώτη φορά ποζάρει σε φωτογραφικό «κλικ» με τον πρώην σύζυγό της (photos)

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης υπήρξαν ζευγάρι, απέκτησαν έναν γιο και ύστερα ήρθε ο χωρισμός και το διαζύγιο. Όμως, χρόνια μετά, έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί, αποδεικνύοντας πως έχουν γεφυρώσει τις όποιες διαφορές τους. 

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια. Είχαν γνωριστεί το 2000 και ενώ συνεργάζονταν μιας και η Έλλη Κοκκίνου τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε εκείνος.

Αρκετά χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτέμβρη του 2007 παντρεύτηαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο «Island» ενώ ακολούθησε ένα υπέροχο πάρτι που είχε πολύ κέφι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τον Μάιο του 2008 ήρθε στη ζωή τους για να την ομορφύνει ο γιος τους Αλέξανδρος, όμως τα πράγματα είχαν ήδη αρχίσει να μη πηγαίνουν πολύ καλά στο γάμο τους.

Μέχρι που τελικά αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, το οποίο μόνο... αναίμακτο δεν ήταν.

Φαίνεται, όμως, ότι στην περίπτωσή τους συνέβη αυτό που συνήθως λένε, ότι δηλαδή ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και τα αφήνει πίσω. Γιατί πριν από μερικά βράδια και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Romeo του Παναγιώτη Βασιλειάδη οι δυο τους απόλαυσαν μαζί το πρόγραμμα δείχνοντας να έχουν γεφυρώσει το όποιο χάσμα είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Δείτε παρακάτω και τις... φωτογραφικές αποδείξεις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved