H Δέσποινα Βανδή στο gossip-tv: Το X-Factor, η πίεση και η κόρη της Μελίνα (exclusive)
Showbiz

H Δέσποινα Βανδή στο gossip-tv: Το X-Factor, η πίεση και η κόρη της Μελίνα (exclusive)

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια καλλιτέχνιδα με πορεία χρόνων. Η μουσική και το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη και για το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια είναι πιστή σε αυτά έχει πάρει την κατάλληλη ανταπόδοση.

Το κοινό της είναι μεγάλο και την ακολουθεί με πάθος, χαρίζοντάς της μοναδικές στιγμές. Οι δίσκοι της έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, τα singles της φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των charts, ενώ έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στο εξωτερικό, με εμφανίσεις που έχουν καθηλώσει, ενώ της έχουν απονεμηθεί σπουδαία βραβεία.

Το cd single «Υποφέρω» βραβεύτηκε το 2000 από τον Διευθυντή των Virgin Megastores ως το πιο εμπορικό cd single όλων των εποχών στην Ελλάδα και το 2001 βραβεύτηκε με το World Best Selling Greek Artist στα «World Music Awards» -για το album «Γεια»- κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε Έλληνα καλλιτέχνη. Ακόμη, το 2003 διακρίθηκε ως Best International Artist στα βραβεία του Star Radio Awards στις Η.Π.Α.

Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά και σίγουρα αποδεικνύουν ότι η στοχοπροσήλωση, η αγάπη για τη δουλειά και το ταλέντο αμείβονται!

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα είναι μια προσωπικότητα που δεν εφησυχάζει. Παρουσιάζει συνεχώς καινούργια πράγματα και τολμά να λέει «ναι» σε νέες προκλήσεις.

Το θέατρο έχει μπει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια με το «Mamma Mia» να είναι η αρχή και τώρα να πρωταγωνιστεί στην μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή «Το δικό μας σινεμά» που έχει κερδίσει το κοινό και τους κριτικούς.

Άλλος ένας ρόλος για την Δέσποινα είναι αυτός της παρουσιάστριας. Την έχουμε δει να κάνει τηλεόραση ούσα coach στο «The Voice» και στο «Rising Star» και παρουσιάστρια του εθνικού τελικού της Eurovision αλλά και της ταξιδιωτικής της εκπομπή «My Greece». Τώρα, όμως θα τη δούμε να παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα από τα μεγαλύτερα talent shows στον κόσμο. Αναλαμβάνει την παρουσίαση του X-Factor, του show που έχει αναδείξει κάποιους από τους μεγαλύτερους stars της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και θα προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του Open.

X-Factor

Η Δέσποινα μας μίλησε για το νέο της εγχείρημα και ανέφερε τι είναι αυτό το πολυπόθητο «Χ» που κάνει κάποιον να ξεχωρίζει. Ακόμη, μας εξομολογήθηκε πώς κατορθώνει να ανταπεξέρχεται σε όλα αυτά τα διαφορετικά projects που έχει αναλάβει, περιγράφοντας την τρέχουσα περίοδο της ζωής της και πώς ισορροπεί ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ρόλους και ο ρόλος της μητέρας.

Πώς αισθάνεσαι που αναλαμβάνεις την παρουσίαση του X-Factor;

Μια χαρά! Είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα απ’ ό, τι έχω κάνει μέχρι στιγμής στα μουσικά παιχνίδια, αλλά είμαστε μια ωραία παρέα, κάτι που διαπίστωσα στα chair challenges. Είναι κάτι διαφορετικό αλλά ευχάριστο.

Τι διαφοροποιεί το X-Factor από τα υπόλοιπα talent shows;

Το X-Factor διαφοροποιείται γιατί επί της ουσίας δεν παίζει ρόλο μόνο η φωνή. Παίζει ρόλο ένα σύνολο πραγμάτων, τα οποία πρέπει να έχει κάποιος για να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τι είναι το «X»;

Το «Χ» έχει να κάνει με πράγματα τα οποία δεν μεταφράζονται επί της ουσίας. Είναι η αλήθεια που κουβαλάει ο άνθρωπος την ώρα που τραγουδάει. Δεν είναι μόνο νότες. Είναι ό, τι εκπέμπεις κι αυτό δεν διδάσκεται. Σίγουρα βελτιώνεται αλλά δεν είναι κάτι, το οποίο θα το βρεις στη συνέχεια. Ή το έχεις ή δεν το έχεις κι αυτό προφανώς θα δουλέψουν όλοι στην κριτική επιτροπή.

Έχεις εντοπίσει κάποιο ταλέντο που ξεχωρίζει;

Έχω εντοπίσει αρκετά παιδιά που μπορεί να είναι το Χ Factor.

Πώς προλαβαίνει και κάνεις όλα αυτά; Κάνεις θέατρο με την παράσταση «Το δικό μας σινεμά», κάνεις την ταξιδιωτική εκπομπή «My Greece» και τώρα το X-Factor.

Κοίταξε! Κάποια στιγμή ζορίστηκα. Δηλαδή, πέφτουν πολλά projects μαζί και δεν έχω ελεύθερο χρόνο τόσο απλά. Δεν έχω ελεύθερο χρόνο να ολοκληρώσω το βιβλίο που διαβάζω, δεν έχω ελεύθερο χρόνο να πάω για μπάνιο, να πάω μια βόλτα, να δω φίλους μου.

«Το δικό μας σινεμά»

Απολαμβάνεις όμως αυτήν την περίοδο της ζωής σου;

Ναι! Γιατί είναι projects που μου αρέσουν όλα. Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στις πρόβες για «Το δικό μας σινεμά», είχα τα live με τον Αντώνη Ρέμο που ήμασταν μαζί, είχα τα γυρίσματα του «My Greece» και τις πρόβες για το Θέατρο Άλσος. Δύσκολα! Κάθε φορά μπορεί να έφευγα κουρασμένη από το ένα project και να έμπαινα στο άλλο, όμως η χαρά που είχα για όλα αυτά που έκανα μετρίαζε την κούρασή μου.

Και μέσα σε όλα αυτά και μαμά.

Ευτυχώς τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αρκετά και δεν χρειάζεται να είμαι όλες τις ώρες από πάνω. Ζουν και χωρίς την απόλυτη δική μου φροντίδα! Δεν είναι όπως όταν έχεις ένα παιδί ενός έτους.

Η κόρη σου Μελίνα έχει έρθει στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά» και σε έχει απολαύσει. Σου άσκησε την κριτική της;

Ναι! Ό, τι της αρέσει κι ό, τι δεν της αρέσει μου το λέει φυσικά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η οπτική που έχει ένα κορίτσι που κοντεύει τα 16 της και λαμβάνω υπόψιν όσα μου λέει.

Συζητάτε για πράγματα που αφορούν στο μέλλον; Την καθοδηγείς και τη συμβουλεύεις;

Φυσικά! Μαμά και κόρη είμαστε. Κάνω ό, τι κάνει κάθε μαμά.

Τη διαβάζεις;

Όχι! Πλέον διαβάζει μόνη της. Τη διάβαζα στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Η αλήθεια είναι πως δε με θέλουν για δασκάλα τους. Κι επειδή αποφάσισα ότι στον ρόλο τη δασκάλας είμαι παραπάνω αυστηρή προτίμησα να τον αφήσω αυτόν τον ρόλο στα χέρια των δασκάλων και να αρκεστώ σε εκείνον της μαμάς.

Έχεις μια πορεία μεγάλη και αναρωτιέμαι αν έχεις πει ποτέ «βαρέθηκα, δεν μπορώ άλλο, θέλω να σταματήσω να κάνω τα πάντα, θέλω απλά να αράξω»;

Όταν κουράζομαι πάρα πολύ λέω πως θα ήθελα να έχω ένα μήνα χωρίς να κάνω τίποτα, δεν στο κρύβω αυτό. Αλλά από την άλλη είναι πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα τοποθετήσεις εσύ χρονικά. Καμιά φορά ή σου τυχαίνουν όλα μαζί ή τίποτα. Δεν θα μπορούσα να πω «όχι» σε μια παράσταση που ήρθε και απαιτούσε το 100% της δυναμικής μου. Το «My Greece» ήταν μια δική μου ιδέα που ήθελα πάρα πολύ να κάνω και ήμουν ευτυχισμένη. Η μουσική είναι επίσης κάτι που με κάνει ευτυχισμένη. Γενικά μου αρέσουν οι καινούργιες προκλήσεις και γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει να αράζω ιδιαίτερα.

Τι άλλο θα κάνει η Δέσποινα Βανδή τέλος πάντων;

(Γέλια). Δεν ξέρω πραγματικά!

Συστήνεσαι πλέον και ως ηθοποιός;

Όχι! Δεν τολμώ να πω τέτοιο πράγμα. Ο στόχος μου ήταν να στέκομαι με αξιοπρέπεια ανάμεσα σε σπουδαίους ηθοποιούς. Ως ηθοποιός δεν μπορώ να συστηθώ.

Στην αθηναϊκή νύχτα θα σε απολαύσουμε από τη νέα σεζόν;

Συζητάω διάφορα για τον χειμώνα και ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτα. Φαντάζομαι πως εντός των ημερών θα ξέρουμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved