Κηδεία Μαχαιρίτσα: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδοποιό! (photos+video)
Showbiz

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδοποιό! (photos+video)

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Πλήθος κόσμου πλημμύρισε σήμερα το μεσημέρι το Κοιμητήριο Ζωγράφου προκειμένου να πει το στερνό «αντίο» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η κηδεία του καλλιτέχνη είχε οριστεί για τις 15,30 το μεσημέρι και συγγενείς, φίλοι -μεταξύ των οποίων και μερικοί από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας μας- και συνεργάτες έσπευσαν από νωρίς για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του νωρίς το πρωί της περασμένης Δευτέρας (9/9) σκόρπισε την απόλυτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τη μοναχοκόρη του Μαρία Κλάρα η οποία και τον βρήκε αναίσθητο τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι τους στον Πτελέο Μαγνησίας, όπου βρισκόταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για λίγες ημέρες, ύστερα από μεγάλη συναυλία που είχε δώσει στον Βόλο, τόπο γέννησης και καταγωγής του.

Τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου δεν σταμάτησαν να εκφράζουν την οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του, μην μπορώντας να πιστέψουν πως έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή ο αγαπημένος τους Λαυρέντης.

Ο καλλιτέχνης ο οποίος ξεκίνησε τη λαμπρή καριέρα του από το συγκρότημα «Τερμίτες» και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μετά, κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρας του κατά την οποία μας χάρισε μουσικά "διαμάντια" με τα οποία θα μεγαλώσουν πολλές γενιές στο μέλλον.

H οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ζήτησε αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Στο νεκροταφείο Ζωγράφου οι αγαπημένοι του φίλοι, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την Ελένη Ράντου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Αλιάγκας, ο Θάνος Μικρούτσικος είναι ήδη εκεί για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved