Κηδεία Μαχαιρίτσα: Οι επικήδειοι του γιατρού του και του Νίκου Πορτοκάλογλου ράγισαν καρδιές! (pics)
Showbiz

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Οι επικήδειοι του γιατρού του και του Νίκου Πορτοκάλογλου ράγισαν καρδιές! (pics)

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Κάποιοι δικοί του άνθρωποι, όπως ο γιατρός του αλλά και ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συνεργάζονταν στενά, θέλησαν να πουν δύο λόγια για εκείνον μετά την εξόδιο ακολουθία. 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε πολύ αγαπητός, όχι μόνο για τους φίλους του αλλά και για όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί του, για οποιονδήποτε λόγο. Γι' αυτό και ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από τα 40 του χρόνια ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στον επικήδειό του αναφέρθηκε εκτενώς σε αυτό, τονίζοντας την αγάπη που είχε ο καλλιτέχνης για τη μοναχοκόρη του.

Οι δύο καλλιτέχνες ήταν μαζί σε περιοδεία το καλοκαίρι.

«Ο Λαυρέντης είχε μια κακοήθη στεφανιαία νόσο, η οποία έτυχε στα 43 του. Δυστυχώς το έμφραγμα οδήγησε στην ανακοπή. Λαυρέντη αγαπημένε, καλό ταξίδι κι εκεί στον παράδεισο που σε περιμένουν οι φίλοι σου να σκαρώνετε τραγουδάκια" είπε με συγκίνηση ο γιατρός του, ενώ υπογράμμισε ότι νοιαζόταν για την κόρη του Μαρία-Κλάρα, για την οποία πάλευε για τη ζωή κι όχι για τον ίδιο» είπε ο γιατρός του ενώ τον λόγο πήρε ο Νίκος Πορτοκάλογλου ο οποίος με τρεμάμενη φωνή εκφώνησε τον δικό του επικήδειο:

«Δε θέλω να σας κουράσω. Με το Λαυρέντη είχαμε 4 δεκαετίες παράλληλων διαδρομών αλλά δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ μέχρι πέρυσι που συναντηθήκαμε. Μπήκε στο στούντιο την πρώτη μέρα φουριόζος και είπα "ωχ θα βρω τον μπελά μου"....

Συγκλονισμένος από την απώλεια ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Είχα μπλέξει με έναν φωνακλά αλλά τρυφερό και ευαίσθητο σαν παιδί. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στη σκηνή συνέβη κάτι μαγικό, σαν να συνεργαζόμασταν χρόνια. Θαύμαμαι τη δύναμη που είχε σαν ερμηνευτής, το χάρισμα επικοινωνίας που είχε με τον κόσμο. Και βέβαια θαύμασα τον Λαυρέντη τον Μελωδό όπως τον λέγαμε και χαμογελούσε... Ο Λαυρέντης δεν ήταν έντεχνος, ή ροκ ή λαϊκός. Ήταν ο Λαυρέντης... Γίνανε φίλοι και ξαφνικά στα 60 μας ήταν σαν να ανακαλύψαμε έναν χαμένο αδερφό. Μου μιλούσε για τον φύλακα άγγελό του, την γυναίκα του Ελένη και την κόρη του...» είπε με εμφανή τη συγκίνηση και με τρεμάμενη φωνή ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved