Showbiz

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Τραγικές φιγούρες οι γυναίκες της ζωής του και ο επιστήθιος φίλος του (vid+pics)

Gossip-tv Team

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Λύγισαν όλοι όσοι ήταν παρόντες στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα όταν είδαν τη σορό του να κατευθύνεται στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. 

Ρεπορτάζ: Σάββας Μπίτζας

Συντετριμμένες ακολουθούσαν η σύζυγός του Ελένη και η κόρη του Μαρία-Κλάρα, υποβασταζόμενη από τον Διονύση Τσακνή ο οποίος έκλαιγε γοερά καθώς όδευαν προς την τελευταία κατοικία του.

Τα πρόσωπά τους και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Οι δύο γυναίκες της ζωής του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν φορώντας λευκές και όχι μαύρες μπλούζες όπως συνηθίζεται, γεγονός που πραγματικά συγκίνησε τους πάντες.

Λίγο πιο πίσω και ο Νίκος Πορτοκάλογλου ο οποίος έδειχνε ψυχολογικό ράκος ενώ λίγη ώρα πριν είχε εκφωνήσει τον επικήδειο για τον φίλο του.

Ο δρόμος προς την τελευταία κατοικία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μακρύς και δύσβατος καθώς ο απλός κόσμος που βρέθηκε στο Κοιμητήριο Ζωγράφου είχε κατακλύσει κάθε σημείο του χώρου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να φτάσει η πομπή στον τάφο.

Δείτε το αποκλειστικό video και τις φωτογραφίες από τις τραγικές αυτές στιγμές...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved