Η Βίκυ Καγιά μας εκπλήσσει: Το Shopping Star και η… λατρεία (photos)
Showbiz

Η Βίκυ Καγιά μας εκπλήσσει: Το Shopping Star και η… λατρεία (photos)

Για τρίτη χρονιά η Βίκυ Καγιά παρουσιάζει το Shopping Star, ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει δεχτεί πολλές αρνητικές αλλά και θετικές κριτικές.

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε τι έκανε την εκπομπή τόσο πετυχημένη, για τις αλλαγές στο GNTM και για τον ρόλο των social media στη ζωή της.

Το Shopping Star έχει δεχτεί πολλές αρνητικές αλλά και θετικές κριτικές. Τι έκανε την εκπομπή αυτή τόσο πετυχημένη;

«Η εκπομπή αυτή είναι η λατρεία μου. Είναι ό,τι πιο αληθινό έχω κάνει στη ζωή μου. Αληθινές γυναίκες με διαφορετικά στιλ που επικροτούν και υποστηρίζουν την εικόνα τους, ψωνίζουν, γελάνε, σχολιάζουν η μία την άλλη, δίχως όμως ίχνος κουτσομπολιού και κιτρινισμού. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται με πολύ γέλιο και περνάμε φανταστικά. Το συστατικό της επιτυχίας λοιπόν είναι ότι πρόκειται για μια αληθινή εκπομπή. Όλα γίνονται αληθινά και δεν υπάρχει τίποτα φτιαχτό και ψεύτικο».

Το GΝΤΜ έρχεται ξανά στις οθόνες μας. Τι θα άλλαζες και τι θα κρατούσες ως κόνσεπτ και παρουσίαση;

«Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, δύσκολες δοκιμασίες, σούπερ αποφασισμένα κορίτσια, μια εξαιρετική κριτική επιτροπή με πολλή χημεία και αρκετή δόση χιούμορ. Αυτό μας δίνει τρομερή ώθηση να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Θεωρείς ότι η εκπομπή αποτέλεσε σωστό τηλεοπτικό πρότυπο για νέες κοπέλες που επιθυμούν να γίνουν μοντέλα;

Αποτέλεσε κοινωνικό πρότυπο και πρότυπο γενικότερα για τα κορίτσια. Εμείς ως κριτές αγκαλιάσαμε τη φυσική ομορφιά και την εργατικότητα, ενώ απορρίψαμε τις ψεύτικες, επιτηδευμένες εικόνες. Αγκαλιάσαμε όχι το φαίνεσθαι, αλλά την ουσία».

Ποιος ο ρόλος των social media στη ζωή σου και πώς επηρεάζει την καθημερινότητα μας;

«Με στενοχωρεί η δύναμη τους, ειδικά στα νέα παιδιά, διότι βλέπεις να χάνουν την παιδικότητα τους και τον χρόνο τους στα likes και followers. Αρέσω οτον κόσμο; Πόσες ρυτίδες έχω; Πόσο έχω «σιδερώσει» τις ατέλειες μου σε πρόσωπο και σώμα; Αυτά είναι όλα λάθος, χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα, αλλά είναι και αναγκαίο κακό. Όμως όλα είναι θέμα χειρισμού», είπε στο instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved