Ελένη Χατζίδου: Θηλάζει το μωρό της και μας το δείχνει στο Instagram – Υπέροχες εικόνες (Video)
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Θηλάζει το μωρό της και μας το δείχνει στο Instagram – Υπέροχες εικόνες (Video)

Η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή της αφού απολαμβάνουν τα πρώτα 24ωρα με την νεογέννητη κορούλα τους στο σπίτι.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η ζωή της πια πήρε άλλο νόημα.

Η τραγουδίστρια σε παλαιότερο ποστ της είχε εξηγήσει πως από την αρχή της εγκυμοσύνης της έπρεπε να κάνει αντιπηκτικές ενέσεις.


«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος».

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της

Η Ελένη μοιράστηκε με τους followers της δεκάδες στιγμές από την εγκυμοσύνη της και ζήσαμε κι εμείς μαζί της όλους αυτούς τους μήνες το θαύμα.

Αυτή τη φορά μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε να θηλάζει την κορούλα της και οι εικόνες είναι πραγματικά υπέροχες.

«Η αλήθεια είναι πως το έβαλα το φιλτρακι μου!ο μαύρος κύκλος δεν έγραφε καλά στο φακό 😛
Μόλις θήλασα το μικρακι μου!
Δύσκολος ο θηλασμός, ψέματα δε θα σας πω, τις πρώτες μέρες «λύγισα»...
Σκέφτηκα να τα παρατήσω...
Ευτυχώς που δεν το έκανα!
Όλα συνηθίζονται κ η αίσθηση πια είναι υπέροχη☺️
Σ αγαπάω❤️», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved