Showbiz

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Ο Μιτζέλος συγκινεί: «Πέτυχε τους στόχους του. Από σήμερα περνάει στην αθανασία»

Σάββας Μπίτζας

Κηδεία Μαχαιρίτσα: Ένας από τους παλιότερους και πιο αγαπημένους του συνεργάτες, ο Αντώνης Μιτζέλος, βαθιά συγκινημένος και κρύβοντας καλά τα δάκρυά του πίσω από τα σκουρόχρωμα γυαλιά του, βρέθηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου για το τελευταίο αντίο. 

"Πέτυχε όλους τους στόχους του. Από σήμερα περνάει στην αθανασία. Περνάει στο φως. Του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ και όλος ο ελληνικός λαός για τα τραγούδια που άφησε... Ραντεβού στο φως" είπε με βαθύτατη θλίψη ο Αντώνης Μιτζέλος στους δημοσιογράφους, και με τρεμάμενη φωνή.

Οι δύο καλλιτέχνες ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στις αρχές της δεκαετίας του '80 με τους Τερμίτες, το συγκρότημα που έμελλε να τους αναδείξει. Εκείνη την εποχή, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε για το γκρουπ ενώ ο Μιτζέλος ήταν επίσης κιθαρίστας. Μαζί τους, στη μουσική αυτή παρέα ήταν ο Παύλος Κικριλής (ακουστική κιθάρα), ο Δημήτρης Βασαλάκης (ηλεκτρικό μπάσσο) και ο Τόλης Σκαματζούρας στα τύμπανα. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 1982 από τη Vertigo με τον τίτλο "Armageddon" και περιείχε 9 κομμάτια σε αγγλικό στίχο ή Instrumental. Ο δίσκος αρχικά πούλησε ελάχιστα κομμάτια (γύρω στα 400).

Όσοι αγάπησαν λοιπόν το συγκρότημα, γνωρίζουν καλά πως οι δύο καλλιτέχνες ήταν πάντα πολύ δεμένοι, όχι μόνο γιατί είχαν κοινή πορεία στη μουσική αλλά και γιατί ήταν πολύ καλοί φίλοι. Απόλυτα λογικό λοιπόν, ο Αντώνης Μιτζέλος να πει τα πιο τρυφερά λόγια για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved