Πάνος Μουζουράκης: Η επιστροφή στην Αθήνα και η βραδινή έξοδος χωρίς τη Σολωμού (photos)
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: Η επιστροφή στην Αθήνα και η βραδινή έξοδος χωρίς τη Σολωμού (photos)

Ο Πάνος Μουζουράκης, πήρε τη μεγάλη απόφαση πριν από 2 χρόνια να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ, με σκοπό να κυνηγήσει μια διεθνή καριέρα.

Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν άφησε τελείως την πατρίδα πίσω του, καθώς πέρυσι γύρισε για τις ανάγκες του «The Voice».

Αυτός φαίνεται πως είναι και ο λόγος που ο Πάνος Μουζουράκης βρίσκεται ξανά στην Αθήνα, καθώς το μουσικό talent show αναμένεται να προβληθεί και φέτος!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον τραγουδιστή σε συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου ο Πάνος μεταμφιέστηκε... σε έγκυο γυναίκα και της έκανε έκπληξη!

Ο εκρηκτικός καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την ταλαντούχα τραγουδίστρια. Βέβαια, στο πλευρό του δεν είδαμε τη σύντροφο του, Μαρία Σολωμού.

Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση από απόσταση, ωστόσο σύμφωνα με το Λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια αινιγματική απάντηση για το ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Πάνο Μουζουράκη.

«Πάντα θα υπάρχει σχέση με τον Πάνο. Και πολλή, αγάπη. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου προκύψει σε αυτήν τη ζωή. Κι επειδή είμαι τέτοιος άνθρωπος-σήμερα είμαι εδώ και αύριο αλλού-, δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα. Ούτε μπορώ να σου πω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Έχουμε υπογράψει κάποιο συμβόλαιο αποκλειστικότητας; Μαζί μέχρι να πεθάνουμε;», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved