Aυτοί είναι οι πέντε ωραιότεροι Τούρκοι ηθοποιοί (photos)
Showbiz

Aυτοί είναι οι πέντε ωραιότεροι Τούρκοι ηθοποιοί (photos)

Δεν μπορεί να μην έχετε προσέξει, έστω κι αν έχετε δει ένα μόνο σήριαλ της γειτονικής χώρας πως οι ηθοποιοί τους, άντρες γυναίκες -οι περισσότεροι τουλάχιστον- είναι ιδιαίτερα όμορφοι. 

Και λέμε, άντρες γυναίκες αλλά εμείς σήμερα θα μιλήσουμε κυρίως για τους πιο ωραίους άντρες Τούρκους ηθοποιούς.

Οι πιο εντυπωσιακοί δε από αυτούς δεν είναι απλά ωραίοι. Είναι πολύ περισσότερα από αυτό καθώς βλέποντάς τους κανείς να ερμηνεύουν διαπιστώνει πως έχουν και ταλέντο αφού μετράνε κιόλας και αρκετά βραβεία για τις ικανότητές τους.

Πέραν όμως αυτού, κάποιοι έχουν και ιδιαίτερα εντυπωσιακά βιογραφικά με σημαντικά πτυχία, αλλά και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Μπαρίς Αρντούτς

Ο Μπαρίς Αρντούτς ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς Kiralik Ask, που στην Ελλάδα είναι γνωστή με τον τίτλο "Συμβόλαιο Αγάπης" και για 2 χρόνια από το 2015 ως και το 2017 ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες τουρκικές ρομαντικές κομεντί που παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές Εννεοείται πως το εν λόγω σήριαλ για όλο το διάστημα της προβολής του έσκιζε και σε τηλεθέαση στην γειτονική χώρα.

Έτσι ο Μπαρίς έγινε πρώτο όνομα στην χώρα του και όχι μόνο. Γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου του 1987 ( θα γίνει 33 ετών τον επόμενο μήνα) στην πόλη Scherzingen της Ελβετίας από Τούρκους γονείς πέρασε εκεί τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Το 1995 ο πατέρας του Ερόλ και η μητέρα του Γκιουλάι αποφάσισαν να μετακομίσουν με τα 3 παιδιά τους, τον Μπαρίς, τον μεγάλο του αδελφό Ονούρ και τον μικρότερο Μερτ, στην Κωνσταντινούπολη. Το 1999, μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, η οικογένεια μετακόμισε ξανά στην πόλη Μπόλου.

Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο, γράφτηκε στην Αθλητική Ακαδημία του Πανεπιστημίου Kayseri Erciyes ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν ως μοντέλο και ως ναυαγοσώστης! Από τα παιδικά του χρόνια, ο Μπαρίς συμμετείχε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως κολύμβηση, καταδύσεις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, και καγιάκ. Και είναι και πανύψηλος! Έχει ύψος 1.87. Λογικό λοιπόν που έχει κάνει και πολλές φωτογραφήσεις ως μοντέλο.

Το 2007 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, ολοκλήρωσε τις θεατρικές του σπουδές και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον χώρο το 2011.

Η πρώτη σειρά στην οποία πήρε μέρος, ήταν η σειρά Küçük Hanımefendi (Μικρή Κυρία), ενώ η πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα ήταν το Sadece Sen (Μονάχα Εσύ). Και από τότε έχει κάνει μεγάλη πορεία.

Μετά την πρώτη του διαφήμιση για εταιρεία ένδυσης και υπόδησης, ακολούθησε διαφήμιση για γνωστή τράπεζα και πλέον δέχεται πλήθος προτάσεων, αφού ότι διαφημίζει γίνεται ανάρπαστο!

Τον Μάιο του 2016 ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πυγμαχίας. Επίσης απολαμβάνει βόλτες με ποδήλατο και μοτοσικλέτες και τον Απρίλιο του 2016 άρχισε να μαθαίνει ιστιοπλοΐα. Είναι πολύγλωσσος και μιλάει τέσσερις γλώσσες: τουρκικά, αγγλικά, ισπανικά και αλβανικά. Ακόμα είναι φιλόζωος, στο σπίτι του έχει έναν σκύλο, τον Müdür (=Διευθυντής) και δύο γάτες. Ενώ δραστηριοποιείται και σε φιλανθρωπικές δράσεις καθώς είναι Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του οργανισμού Ζωή Χωρίς Καρκίνο στην Τουρκία.

Έχει σχέση με την ηθοποιό και σεναριογράφο Γκιουπσέ Οζάι, με την οποία έχουν παίξει μαζί στην ταινία «Deliha», που βασιζόταν σε δικό της σενάριο.

Τζαν Γιαμάν

Ο Τζαν Γιαμάν είναι Τούρκος ηθοποιός και δικηγόρος. Έχει λάΒει την Χρυσή Πεταλούδα Καλύτερου Ηθοποιού Ρομαντικής Κωμωδίας το 2018 για τον ρόλο του στην σειρά Φτερωτός Θεός.

Ο Γιαμάν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη. Ο παππούδες του είναι μετανάστες, ο παππούς του από την ΑλΒανία και η γιαγιά του από την Βόρεια Μακεδονία. Είναι ο ανιψιός του προπονητή Fuat Yaman.

Ο Γιαμάν ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο Bilfen Kolej και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012.

Από τον Νοέμβριο του 2018 έχει σχέση με την συνάδελφο του στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Φτερωτός θεός, Ντεμέτ Οζντεμίρ. Στη χώρα μας έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Φτερωτός θεός», η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να μην είναι η πρώτη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι όμως αυτή που τον έχει κάνει αναγνωρίσιμο και πολύ αγαπητό, κυρίως στο γυναικείο κοινό και στη χώρα του, αλλά και στο εξωτερικό.

Η στιλιστική αλλαγή που «υιοθέτησε», λόγω του ρόλου, στη συγκεκριμένη σειρά, αλλά και ο ρόλος του άνδρα με την έντονη περιπετειώδη προσωπικότητα, έκαναν τους πάντες να μιλούν για εκείνον στην γειτονική χώρα, ενώ άρχισε να κατακτά τα βραβεία, το ένα μετά το άλλο.

«Είμαι λίγο πεισματάρης και σκληρός. Η οικογένεια του πατέρα μου είναι Αλβανικής καταγωγής. Έχω λοιπόν και αλβανική φλέβα. Τελικά, αν ξέρω ότι κάτι θα είναι καλό για μένα, θα αφοσιωθώ σε αυτό χωρίς παράπονο. Έτσι ήταν και κατά την διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων και εξακολουθεί να είναι. Για παράδειγμα, εργαστήκαμε για 17 ώρες χτες στο γύρισμα και δεν παραπονέθηκα καθόλου. Κανονικά, κάποιος άλλος θα αντιδρούσε. Επειδή 17 ώρες δεν είναι φυσιολογική διάρκεια. Και μάλιστα, όταν την προηγούμενη μέρα είχα κοιμηθεί μόλις 3 ώρες».

Μπουράκ Οζτσιβίτ

Το 2003, ο Οζτσιβίτ εξελέγη top model της Τουρκίας και ξεκίνησε να εργάζεται με πρακτορεία μοντέλων. Το 2005, επιλέχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο μοντέλο του κόσμου.

Ο Μπουρακ Οζτσιβίτ ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα με την τηλεοπτική σειρά Eksi 18. Αργότερα πρωταγωνίστησε στις τηλεοπτικές σειρές Zoraki Koca Ihanet και Baba Ocagi. Εμφανίστηκε στην κινηματογραφική σειρά Μusallat και στην τηλεοπτική σειρά Kucuk Sirlar την τουρκική προσαρμογή της σειράς gossip girl.

Πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής ως Μαλκότσογλου Μπαλί Μπέη και ενσάρκωσε τον ρόλο του Καμράν στην προσαρμογή του μυθιστορήματος CalIkusu με την Φαριγιέ Εβτσέν. Μαζί με την Εβτσέν, έκανε την παραγωγή στην ταινία Ask Sana Benzer.

Αργότερα έπαιξε στην ταινία Kardesim Benim μαζί με τον Μουράτ Μποζ. Το 2015 πρωταγωνίστησε στην τουρκική δραματική σειρά ΚAra Sevda ως Κεμάλ Σόϊντερε. Ο ΟζτσιΒίτ έχει ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής ΒRΚ'5 Production. Ο Οζτσιβίτ αρραβωνιάστηκε την Τουρκάλα ηθοποιό Φαριγιέ Εβτσέν στις 9 Μαρτίου 2017 στην Γερμανία και στις 29 Ιουνίου 2017, παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Κιβάντς Τατλιτούγ

Ο σαγηνευτικός και μυστηριώδης Σκορπιός Κιβάντς Τατλιτούγ γεννήθηκε 27 Οκτωβρίου 1983 στα Άδανα της Τουρκίας αλλά από το 1997 μετακόμισε με την οικογένεια του στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ο Μπραντ Πιτ της Τουρκίας και έχει κερδίσει το νεανικό κοινό όχι μόνο με το παρουσιαστικό του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του γοητεύει τα πλήθη αλλά και τις πασαρέλες μιας και ήταν μοντέλο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο Κιβάντς πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά «Carpis-ma» και υποδύεται τον Καντίρ, ένα σκληρό αστυνομικό επιθεωρητή, που έχει χτυπηθεί από τη μοίρα. Επιθετικός ήταν ο ρόλος του και στην τελευταία κινηματογραφική δουλειά του, το δεύτερο μέρος της ταινίας «Organize Isler Sazan Sarnali».

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί το τελευταίο διάστημα επιλέγει επιθετικούς χαρακτήρες. Ο όμορφος ηθοποιός απάντησε:

«Αυτοί οι ρόλοι δεν φτιάχτηκαν για εμένα. Παίζω ότι έρχεται. Δεν επιλέγω εγώ να παίζω τον σκληρό».

Πάντως στη συνέχει μίλησε για την επόμενη δουλειά που ετοιμάζει και αποκάλυψε ένα στοιχείο από το ρόλο του.

«Θα δείτε ότι στην επόμενη δουλειά μου θα εμφανιστώ με έναν διαφορετικό χαρακτήρα», υποσχέθηκε ο Κιβάντς Τατλιτούγ αναφερόμενος στην επόμενη κινηματογραφική δουλειά που ετοιμάζει.

Μουράτ Γιλντιρίμ

Ο Μουράτ Γιλντιρίμ είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Τουρκίας και έχει αγαπηθεί πολύ και από το ελληνικό κοινό. Γεννήθηκε στις 13 Απριλίου στο Ικόνιο της Τουρκίας και έχει δύο αδερφές. Ο πατέρας του ήταν καθηγητής λογοτεχνίας. Ο Μουράτ αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστημίου Yildiz Technical στην Κωνσταντινούπολη, ενώ από μικρός είχε ιδιαίτερο ταλέντο και ενδιαφέρον για τα μαθηματικά. Παράλληλα όμως είχε μεγάλη αγάπη στη μουσική και το θέατρο, με τα οποία ασχολήθηκε επίσης σε μικρή ηλικία. Δεν υπήρχε σχολική παράσταση στην οποία να μη λάβει μέρος, ενώ ως φοιτητής έπαιζε ντραμς σε ροκ συγκρότημα.

Ήταν τότε που αποφάσισε να συμμετάσχει στη θεατρική ομάδα της σχολής του, αλλά και να αρχίσει μαθήματα υποκριτικής, απόφαση που στάθηκε καταλυτική για το μέλλον του. Αφού συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, στην αρχή ερασιτεχνικά και αργότερα επαγγελματικά, ένας σεναριογράφος που τον είδε να παίζει σε μία κωμωδία τον πρότεινε στην εταιρία παραγωγής ΒΚΜ του Γιλμάζ Ερντογάν.

Ο Μουράτ άρεσε πολύ και έτσι άρχισε να παίρνει τους πρώτους του ρόλους σε διάφορες σειρές και ταινίες. Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος και επιτυχία ήρθε με την ρομαντική κομεντί Firtina το 2006, ενώ την ίδια χρονιά για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία Araf προτάθηκε για βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Αltin Portakal της Αττάλειας, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στην Τουρκία. Το 2007 πρωταγωνίστησε στο Asi, σειρά που έχει προβληθεί σε 73 χώρες και έγινε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη σειρά το 2011 ήταν υποψήφια στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο λόγω του γεγονότος ότι ήταν η σειρά με την δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο στο είδος της, γεγονός που ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του.

Η τύχη του χαμογέλασε ξανά μετά το Asi, γιατί πρωταγωνίστησε στη σειρά Έρωτας και Τιμωρία. Και αυτή είχε τεράστια επιτυχία τόσο στην Τουρκία, όσο και στο εξωτερικό. Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, οι φαν του περιμένουν πώς και πώς τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην Τουρκία καθώς θα πρωταγωνιστήσει ξανά σε σειρά. Οσο για την προσωπική του ζωή;

Ο Γιλντιρίμ γνώριζε την πρώτη του σύζυγο, Μπουτσίν Τερζιόγλου, στα γυρίσματα του Firtina. Έμειναν παντρεμένοι από το 2008 μέχρι το 2014. Δύο χρόνια αργότερα ντύθηκε ξανά γαμπρός. Στις 25 Δεκεμβρίου του 2016 παντρεύτηκε την πρώην Βασίλισσα ομορφιάς του Μαρόκο και ηθοποιό Ιμάν Ελμπάνι. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά δυστυχώς πριν λίγο καιρό η Ελμπάνι, που ήταν έγκυος, απέβαλε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved