Μαρία Μπεκατώρου: «Ακούω και εκτιμώ την κριτική από ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Ακούω και εκτιμώ την κριτική από ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους»

Η Μαρία Μπεκατώρου για τρίτη σεζόν θα παρουσιάσει το «Still Standing» στον ΑΝΤ1.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε ότι έχει αγαπήσει το τηλεπαιχνίδι και εξήγησε τους λόγους, ενώ αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και αν την αγχώνουν οι κριτικές.

«Still Standing» για τρίτη σεζόν...

«Η νέα σεζόν με βρίσκει χαρούμενη, γιατί το «Still Standing» θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά και αυτό είναι πολύ ωραίο για όλη την ομάδα. Επίσης, είμαι αισιόδοξη και δυνατή για μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν».

Έχεις αγαπήσει το «Still Standing»;

«Πάρα πολύ, και θα σου πω, γιατί το έχω αναλύσει γιατί συμβαίνει αυτό: πάντα μου άρεσε να έχω επαφή με τον κόσμο και να γνωρίζω ανθρώπους διαφορετικούς και καινούργιους. Εχει για εμένα μεγάλη σημασία να γνωρίζω διαφορετικές προσωπικότητες».

Είπες πιο πριν πως είσαι έτοιμη για μια άκρως ανταγωνιστική σεζόν. Σε αγχώνουν τα νούμερα και οι κριτικές;

«Είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτό, μέρος της δουλειάς μας. Εμαθα κι εγώ να ασχολούμαι με τα νούμερα της τηλεθέασης γιατί είναι η επιβεβαίωση, η επιβράβευση, είναι ο οδηγός μας στη δουλειά τα νούμερα, οπότε τα κοιτάμε και ανάλογα προσαρμοζόμαστε. Φυσικά τα κοιτάζω, αλλά τα συναισθήματα που μου προκαλούν είναι με μέτρο. Εχω μάθει να τα κοιτάζω με υπομονή. Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλάβει ότι η τηλεόραση είναι μαραθώνιος. Είμαι 25 χρόνια στον χώρο και τώρα πια, με το χέρι στην καρδιά και με απόλυτη βεβαιότητα, μπορώ να πω πως αυτή είναι η δουλειά που ήθελα να κάνω και η μόνη δουλειά που ξέρω να κάνω».

Σε επηρεάζει η κριτική;

«Ακούω και εκτιμώ την κριτική από ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά τους. Δεν έχω κλάψει ποτέ από κριτική ούτε έχω στενοχωρηθεί. Ομως έχει υπάρξει κριτική που μου έχει χτυπήσει το καμπανάκι. Παλιά με ενοχλούσαν και με εκνεύριζαν η εμπάθεια και η ψευδής είδηση χωρίς παραπάνω ενημέρωση ή επιβεβαίωση της πηγής, αλλά πλέον δεν με στενοχωρούν ούτε αυτά. Λαμβάνω υπόψη μου πολύ σοβαρά τους ανθρώπους που ξέρω και εκτιμώ και τους ανθρώπους που λένε την αλήθεια χωρίς παραπάνω συναίσθημα», είπε στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved