Βασίλης Παϊτέρης: «Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές»
Showbiz

Βασίλης Παϊτέρης: «Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές»

Ο Βασίλης Παϊτέρης σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε το μεγάλο παράπονο του ενώ αναφέρθηκε και στον ρατσισμό που βιώνει από ανθρώπους του επαγγελματικού χώρου του.

Ο τραγουδιστής δε δίστασε να δηλώσει δημόσια πως θεωρεί ρατσιστές τον Χρήστο Νικολόπουλο και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και εξήγησε το γιατί.

Ποιο είναι το μεγάλο σου παράπονο;

«Ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τώρα πια, κοιτάζουν τον καλλιτέχνη με το τι λεφτά έχει να δώσει για να προβληθεί. Τώρα θα κάνω το τραγούδι μου «Λόγια κλειδωμένα» επανεκτέλεση, θα το κάνω μοντέρνο, μαζί μ' έναν ράπερ, με τον Αντώνη, ο οποίος είναι και ο παραγωγός μου. θα κάνω επίσης το τραγούδι «Με λες μπαλαμό».

Έχω κάνει μια συνεργασία με τον Βασίλη Παπαδόπουλου, έχουμε γράψει 8 τραγούδια, θα τα κάνουμε 12, εκεί έχω γράψει τη μουσική, σε όλα τα τραγούδια. Έχουμε τρομερά σουξέ, θα κάνουν «μπαμ», θα τα πάμε σε μια μεγάλη εταιρεία και θα μας πει: «Πόσα δίνετε;». Ο Καζαντζίδης και ο Αγγελόπουλος «έφυγαν», με αυτό το παράπονο.

Πήγαινε κάποιος τραγουδιστής, που δεν ήταν τραγουδιστής και διαφημιζόταν γιατί «τα έχωνε» κι εκεί είχαν το παράπονο, γιατί άκουγες αυτόν και δεν άκουγες τους μεγάλους τραγουδιστές, που μέχρι τώρα με εκείνους διασκεδάζει ο κόσμος. Αυτό τώρα έχει γίνει χειρότερο. Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές».

Γιατί το λες αυτό;

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος έκανε τη συναυλία "Όλοι μαζί μπορούμε" και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές, γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμα τους έναν Έλληνα τσιγγάνο. Είμαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και υποτίθεται ότι αυτή η συναυλία είναι μια χορηγία για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ανθρώπου που δεινοπαθούν.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Του έχω πει να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, του είπα να φέρουμε τσιγγάνους μορφωμένους, απ' όλη την Ελλάδα, που είναι οδοντίατροι, παπάδες, γιατροί... την ελίτ. Του είπα να φωνάξω όλους τους τσιγγάνους καλλιτέχνες και αρνήθηκε γιατί είναι ρατσιστής, του το έστειλα και σε μήνυμα...

Τι του έγραψες στο μήνυμα;

«Είσαι πολύ ρατσιστής»... Δεν μου απάντησε ποτέ», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved