Νέος έρωτας για Ελληνίδα ηθοποιό μετά τον πρόσφατο χωρισμό της! (photos)
Showbiz

Νέος έρωτας για Ελληνίδα ηθοποιό μετά τον πρόσφατο χωρισμό της! (photos)

Δεν λένε ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει; Στην περίπτωση, πάντως, της γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού και τραγουδίστριας, μάλλον ισχύει ότι μετά τον χωρισμό της, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο άλλου γοητευτικού άντρα.

Η εν λόγω καλλιτέχνις τον περασμένο Αύγουστο έδωσε τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν μόλις 21 ετών. Ο λόγος; Το γεγονός ότι έπρεπε να κυνηγήσει τη λαμπρή καριέρα που ανοιγόταν μπροστά του, εκτός συνόρων όμως.

Η απόσταση που θα δημιουργούνταν ανάμεσα στο ζευγάρι αναπόφευκτα μιας και εκείνη έπρεπε να παραμείνει εδώ αφού ακολουθεί μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής αλλά και του τραγουδιού, θα «ξέφτιζε» τη σχέση τους και τον έρωτά τους. Έτσι, και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ζούσαν ήδη κάτω από την ίδια στέγη, αποφάσισαν από κοινού πως έπρεπε να χωρίσουν.

Ο καιρός πέρασε και αυτός ο έρωτας φαίνεται πως έμεινε μία όμορφη και γλυκιά ανάμνηση και για τους δύο, αφού, όπως όλα δείχνουν, εκείνη είναι… αλλού!

Η ίδια η ηθοποιός και τραγουδίστρια, μάλιστα, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της με τον –όπως όλα δείχνουν- νέο σύντροφό της, την οποία συνόδευε με ένα γεμάτο νόημα μήνυμα. Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved