Τάκης Σπυριδάκης: Οι έρωτες της ζωής του και τα λάθη που τον έβαλαν σε κίνδυνο (Photos)
Showbiz

Τάκης Σπυριδάκης: Οι έρωτες της ζωής του και τα λάθη που τον έβαλαν σε κίνδυνο (Photos)

Τάκης Σπυριδάκης: Σε ηλικία 61 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (14-09).

Ο Τάκης Σπυριδάκης έδινε «μάχη» με τον καρκίνο, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη τόσο τους οικείους του, όσο και τους φίλους, συναδέλφους αλλά και θαυμαστές.

Ήρεμος, αντισυμβατικός και με μια ζωή γεμάτη πάθη, έρωτες, ευτυχία αλλά και λάθη.

Ο ηθοποιός σε μια από τις παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε αναφερθεί στην προσωπική του ζωή.


«Οποιαδήποτε σχέση είχα στη ζωή μου τη θεωρώ ευτυχία. Πέρασα πολύ όμορφα σε προσωπικό επίπεδο, είναι πολύ ωραίο πράγμα ο έρωτας και οι σχέσεις των ανθρώπων. Η αγάπη και η συντροφικότητα είναι σημαντικά συστατικά για την πραγματική ευτυχία. Η ζωή μού έμαθε ότι για να υπάρχει αρμονία σε μια σχέση πρέπει να κυριαρχεί το ερωτικό στοιχείο», είχε πει.

«Είχα την ευτυχία να ερωτευτώ μία- δύο φορές στο παρελθόν κεραυνοβόλα, όμως πλέον αισθάνομαι πως είμαι αρκετά μεγάλος άνθρωπος για τέτοια πράγματα. Οσο για το θέμα «γάμος», το έκανα, έζησα υπέροχες στιγμές ως παντρεμένος και απέκτησα δύο υπέροχες κόρες. Πλέον, όμως, νιώθω αρκετά ελεύθερος και δεν σκέφτομαι να παντρευτώ ξανά».

Όσο για τα λάθη του, ο ίδιος είχε αποκαλύψει: «Είτε έκανα λάθος είτε όχι, έζησα και ζω ακόμα σε ένα σύστημα παίζοντας κλεφτοπόλεμο. Ποτέ δεν είμαι 100% μέσα. Υπήρχε μια εποχή που έπαιζε πολύ η βιντεοκασέτα. Έδιναν πολλά λεφτά. Ήθελα να κάνω μια πιο αξιοπρεπή επιλογή πάνω στη δουλειά μου, παρά να παίζω στις αθλιότητες. Με δικαίωσε ο χρόνος. Από την άλλη, δεν έγιναν πράγματα στον ελληνικό κινηματογράφο, κι ακόμη παραμένει εγκλωβισμένος σε μια παρωχημένη θεματολογία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved