Η Βασιλική Μιλλούση και η Φωτεινή Αθερίδου μας δείχνουν τα δωμάτια των μωρών που περιμένουν (photos)
Showbiz

Η Βασιλική Μιλλούση και η Φωτεινή Αθερίδου μας δείχνουν τα δωμάτια των μωρών που περιμένουν (photos)

H Βασιλική Μιλλούση και η Φωτεινή Αθερίδου ήδη μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό των πρώτων τους μωρών. Η μεν Βασιλική για το κοριτσάκι της, η δε Φωτεινή για το αγοράκι της! 

Όπως καταλαβαίνετε, η κάθε μία έχει άλλη... φιλοσοφία για τη διακόσμηση και τον εξοπλισμό των παιδικών δωματίων αφού η μία κυοφορεί κοριτσάκι και η άλλη αγοράκι.

Είναι, όμως, το ίδιο χαρούμενες που πρόκειται σύντομα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ζήσουν το θαύμα της φύσης, με τη Βασιλική να είναι λίγο πιο πίσω σε σχέση με τη Φωτεινή σε ό,τι αφορά τις ετοιμασίες.

Και αυτό γιατί η Φωτεινή Αθερίδου προηγείται κάποιες εβδομάδες σε σχέση με την πρωταθλήτρια σε ό,τι αφορά τις εγκυμοσύνες τους. Όμως, κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Πάνε συνεχώς για έρευνα αγοράς και ψώνια, έχουν αγοράσει όλα εκείνα τα απαραίτητα για τον πρώτο καιρό που θα έχουν το μωρό τους και φυσικά έχουν ήδη καταλήξει στο χρώμα που θα βάψουν το δωμάτιο.

Η Φωτεινή Αθερίδου επέλεξε ένα σκούρο μπλε για τους τοίχους ενώ ο εξοπλισμός είναι κυρίως λευκός και σιέλ ενώ η Βασιλική έχει επιλέξει το σάπιο μήλο για τους τοίχους του δωματίου.

Και οι δύο πάντως μας έδωσαν μία ιδέα για το πού θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους με το που θα γεννήσουν και θα επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό τους καθώς θα πρέπει να τα φροντίζουν. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες που ανήρτησαν από τα παιδικά δωμάτια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved