«8 λέξεις»: Πέμυ Ζούνη: «Αγαπώ τη Ναυσικά γιατί δεν έχει τίποτα κοινό με εμένα» (photos)
Showbiz

«8 λέξεις»: Πέμυ Ζούνη: «Αγαπώ τη Ναυσικά γιατί δεν έχει τίποτα κοινό με εμένα» (photos)

Η Πέμυ Ζούνη επέστρεψε στη μικρή οθόνη μετά από 14 χρόνια αποχής.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Ναυσικάς στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις» και για το αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της.

Υποδύεστε την Ναυσικά. Τη μητέρα των δύο πρωταγωνιστών. Φαινομενικά σκληρή, με εστίαση στο κοινωνικό φαίνεσθαι και μια μάλλον διαφαινόμενη αδυναμία στον Μιχαήλ. Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος;

«Η Ναυσικά έχει μια αμηχανία ως προς τον Οδυσσέα, ίσως γιατί έχουν πολλά κοινά ως προσωπικότητες. Δεν θέλω να υπεραναλύω τους ρόλους, γιατί σημασία τελικά έχει τι βγαίνει προς τα έξω. Με τον Οδυσσέα έχουν κοινά στοιχεία λοιπόν: το πείσμα, τον εγωισμό, τον δυναμισμό. Ο Μιχαήλ είναι πιο αφημένος στην καθοδήγηση της Ναυσικάς. Ο Οδυσσέας αντιστέκεται. Αγαπά και τους δύο γιους της με διαφορετικό τρόπο. Με τον Οδυσσέα υπάρχει η κόντρα αλλά και π επιθυμία της μητέρας να ία βρουν. Με τον Μιχαήλ η Ναυσικά είναι πιο χειριστική, οπότε τα πράγματα είναι πιο απλά.

Κρύβει και κάποια μυστικά η Ναυσικά Καλλέργη. Τι μπορούμε να πούμε γι' αυτά;

«Η Ναυσικά έχει ένα παρελθόν που την ταράζει. Φαινομενικά το χειρίζεται ψύχραιμα. Υπάρχει η ιστορία με τον πατέρα της, υπάρχει και η εξαφάνιση του άντρα της. Υπάρχουν μυστικά και πολλές ίντριγκες. Θα τα δούμε στην πορεία. Η Ναυσικά είναι εγκλωβισμένη στο φαίνεσθαι περισσότερο για την πολιτική καριέρα του Μιχαήλ, αλλά στην προσωπική ζωή της είναι συναισθηματική. Η Ναυσικά έχει δαίμονες από το παρελθόν. Και θα δούμε και ένα θέμα που αφορά στην καριέρα της, τη γενετική. Έρχεται αντιμέτωπη με πολλά ηθικά διλήμματα.

Η σειρά έχει πολλά ταξίδια Σας κουράζει αυτό;

«Όχι, μου αρέσει η κίνηση. Τα ταξίδια είναι πάντα αφορμή ενθουσιασμού. Με κάνουν παιδί. Πώς είναι το μέχρι τώρα κλίμα στα γυρίσματα; Από το πρώτο ραντεβού με τον Αντρέα και τη Βάνα Δημητρίου, που είναι μια πολύ δημιουργική γυναίκα, μάντεψα το κλίμα. Το κλίμα λοιπόν είναι ανθρώπινο και πολύ καλό και με τους συναδέλφους και με τους τεχνικούς. Δεν μου έχει τύχει τόσο ωραίο κλίμα. Και είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό.

Είδαμε την πρεμιέρα στη Ρώμη. Εσείς τι θυμάστε από το πρώτο ταξίδι σας στην Αιώνια Πόλη;

«Πρώτη φορά είχα πάει πριν από 26-27 χρόνια. Ερωτεύτηκα τη Ρώμη coupe de foudre. Δεν το έχω πάθει με άλλη πόλη. Λάτρευα πάντα το Παρίσι, αγάπησα το Λονδίνο, αλλά έρωτας με την πρώτη ματιά συνέβη στη Ρώμη. Με μια τεράστια πανσέληνο δίπλα στο Κολοσσαίο. Κινηματογραφικό σκηνικό.

Αν υπάρχει κάποιο κοινό με τη Ναυσικά Καλλέργη στον χαρακτήρα σας, ποιο είναι αυτό;

«Αγαπώ τη Ναυσικά γιατί δεν έχει τίποτα κοινό με εμένα. Γι’ αυτό με εξιτάρει ο ρόλος», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved