Κάρμεν Ρουγγέρη: «Έχει τύχει να με βουτάνε στον δρόμο και να με σηκώνουν ψηλά» (photos)
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Έχει τύχει να με βουτάνε στον δρόμο και να με σηκώνουν ψηλά» (photos)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η αγαπημένη Κικίτσα από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα» επιστρέφει φέτος στην τηλεόραση στην ολοκαίνουργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της αντιδραστικής πεθεράς αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τη νεολαία.

Ποιος είναι ο ρόλος σας στη σειρά του ΑΝΤ1;

«Είμαι η Βενετία, μαμά της Φωτεινής Τσακίρη και πεθερά του Σωτήρη Καλυβάτση, τον οποίο δεν τον παραδέχομαι, γιατί θα ήθελα κάποιον πρίγκιπα και αυτός δεν είναι. Άχρηστο τον ανεβάζω και άχρηστο τον κατεβάζω. Κατά βάθος, όμως, τον αγαπάω».

Πιστεύετε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη τις κωμικές σειρές;

«Ο κόσμος έχει ανάγκη τις οικογενειακές σειρές που δεν έχουν μέσα βωμολοχίες. Πάντοτε μου λένε τι ωραία ήταν τα σίριαλ που έκανα, γιατί μπορούσαν να τα βλέπουν παιδιά. Τα τούρκικα γιατί πιστεύετε ότι έχουν επιτυχία; Γιατί έχουν μέσα την οικογένεια. Πιστεύω ότι το "Αν ήμουν πλούσιος" θα το πετύχει αυτό και θα φέρει κοντά την οικογένεια».

Ποιος από τους ρόλους που έχετε υποδυθεί είναι ο αγαπημένος σας;

«Αγάπησα την Κωνσταντινουπολίτισσα, την Πίτσα, από την "Ώρα την καλή" αλλά και την Κικίτσα από το "Δέκα λεπτά κήρυγμα", γιατί και στους δύο ρόλους είχα να κάνω με παιδιά. Μου άρεσε πάρα πολύ που ήταν νέοι ηθοποιοί μαζί μου».

Ο κόσμος σας μιλάει ακόμα γι’ αυτά τα σίριαλ;

«Πάρα πολύ. Παίρνω τρομερή αγάπη από τον κόσμο και δίνω. Οι μεγάλοι με ταυτίζουν με την ηλικία τους, με τη γιαγιά, οι μικροί θα ήθελαν να έχουν μια τέτοια γιαγιά, έτσι μου λένε.

Οι νεαροί, επειδή έχουν μεγαλώσει με το "Δέκα λεπτά κήρυγμα", έχει τύχει να με βουτάνε στον δρόμο και να με σηκώνουν ψηλά, ιδίως οι νέοι 23-24 χρόνων... Φωτίζεται το πρόσωπό τους όταν με βλέπουν».

Θυμάστε κάποιο χαρακτηριστικό περιστατικό από εκείνες τις κωμωδίες;

«Θυμάμαι στο "Δέκα λεπτά κήρυγμα" ένα επεισόδιο για το κάπνισμα, το άγχος και το παιδί. Εγώ είχα δηλώσει ότι είμαι αντικαπνίστρια. Μου στέλνουν λοιπόν το σενάριο ότι πρέπει να καπνίσει ακόμη και η Κικίτσα, η ηρωίδα που ενσάρκωνα.

Πήγα στο γύρισμα και τους είπα "εγώ να περάσω στα παιδιά ότι περνάει το άγχος με το τσιγάρο, αποκλείεται". Τους είπα "φεύγω αυτήν τη στιγμή" από το σίριαλ.

Και μετά με φώναξαν και μου είπαν ότι θα αλλάξουν το σενάριο», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved