Λίνα Μαρκάκη: «Δεν χρειάστηκε να διαχειριστώ την επιτυχία της τηλεόρασης» (photos)
Showbiz

Λίνα Μαρκάκη: «Δεν χρειάστηκε να διαχειριστώ την επιτυχία της τηλεόρασης» (photos)

Η αγαπημένη ηθοποιός Λίνα Μαρκάκη, γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τους ρόλους που είχε στις σειρές του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» και «Καλημέρα ζωή».

Η ίδια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την τηλεόραση, για το αν παρακολουθεί ελληνικές σειρές και για το πώς τα πάει με τον χρόνο που περνάει.

Σας γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους σας στις σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα ζωή». Πώς διαχειριστήκατε την επιτυχία αυτών των δύο σειρών και της δικής σας απότομης αναγνωρισιμότητας;

«Δεν χρειάστηκε να διαχειριστώ την επιτυχία της τηλεόρασης για να προχωρήσω σε κάτι που είχα ήδη αρχίσει. Η θεατρική πορεία μου με ενδιέφερε και τη συνέχισα όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε στην τηλεόραση άρχισα αρκετά μεγάλη γνωρίζοντας το εφήμερο της τηλεοπτικής αναγνωρισιμότητας. Για εμένα δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια εμπειρία σε ένα διαφορετικό αντικείμενο της δουλειάς μου».

Καταφέρατε να απεμπλακείτε από την εικόνα της Λίλλυς και της Στάσας, που ήταν δύο από τις ηρωίδες που υποδυθήκατε στη «Λάμψη» και στο «Καλημέρα ζωή»;

«Δεν τίθεται θέμα απεμπλοκής από κάτι. Η Λίλλυ, η Στάσα, η Φώφη ήταν ρόλοι όπως τόσοι άλλοι που έκανα ή θα κάνω. Είναι μέρος από τη συνολική πορεία της δουλειάς μου μέχρι σήμερα».

Την τηλεόραση πώς τη βλέπετε;

«Τώρα πια με το Διαδίκτυο μπορείς να δεις τα πάντα, οπότε νομίζω ότι ο ρόλος της έχει λίγο περιοριστεί».

Ελληνικές σειρές παρακολουθείτε;

«Δεν μπορώ πολύ εύκολα να παρακολουθήσω σειρά. Γι’ αυτό περιορίζομαι σε πολύ ωραία ντοκιμαντέρ που βάζει η τηλεόραση».

Πώς τα πάτε με τον χρόνο που περνά;

«Όσο ο χρόνος που περνά είναι δημιουργικός, μια χαρά».

Προδοσία έχετε νιώσει από φίλους;

«Η φιλία είναι ένα σημαντικό και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και στάθηκα τυχερή που δεν έχω βιώσει τέτοιο συναίσθημα από τις φιλικές μου σχέσεις.

Τι ονειρεύεστε;

«Όλοι έχουμε κάτι που μπορεί να φανταζόμαστε για το μέλλον, αλλά συνηθίζουμε να μην το μοιραζόμαστε. Τα όνειρα είναι προσωπική υπόθεση», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved