Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα 8 χρόνια γάμου και η εξομολόγηση: «Έχουμε περάσει διακυμάνσεις» (photos)
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα 8 χρόνια γάμου και η εξομολόγηση: «Έχουμε περάσει διακυμάνσεις» (photos)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Happy Day, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν έχουν περάσει κρίσεις και πώς είναι η σχέση τους μετά από 8 χρόνια έγγαμου βίου.

«Τον περασμένο Ιούνιο συμπληρώσαμε με τον Θέμη οκτώ χρόνια γάμου. Μάλιστα, αυτό του έλεγα, πως τα καταφέραμε καλά, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πέρα από άψογη επαγγελματίας, η Σταματίνα είναι και μια full time μαμά. Και τα καταφέρνει εξίσου καλά.

«Είμαι από τις τυχερές που έχω βοήθεια από τη μητέρα μου και την πεθερά μου. Δόξα τω Θεώ, είμαστε εκεί η μια για την άλλη. Βέβαια, οι ώρες που λείπω από το σπίτι είναι αρκετές, οπότε έχουμε και μια κοπέλα για να μας βοηθάει με τον μικρό. Είμαι, όμως, και από τις γυναίκες που μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνες τους και με τα τρία παιδιά!

Οι κόρες μου έχουν απίστευτη αδυναμία στον αδελφό τους και, στον βαθμό που μπορούν, είναι εκεί για να με βοηθήσουν σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το μωρό. Πίστεψε με, η πιο δύσκολη εποχή είναι το καλοκαίρι, που πρέπει να συντονίσω τις ανάγκες και των τριών παιδιών, ώστε να εκτονωθούν κι αυτά γιατί δεν μπορείς να τα έχεις συνεχώς κλεισμένα σε ένα σπίτι, παραδέχτηκε.

Η σχέση της με τον σύζυγό της…

Ύστερα από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου, η σχέση της με τον Θέμη παραμένει δυνατή, με πολλή αγάπη αλλά και το απαραίτητο πάθος, που είναι το κερασάκι στη δική τους τούρτα.

«Η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πρέπει πάντα να δουλεύεται. Με πετυχαίνεις σε μια εξαιρετική φάση, διότι πάντα το καλοκαίρι έχουμε χρόνο για εμάς τους δυο. Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως μετά το καλοκαίρι έχουμε και ένα παιδί», είπε γελώντας και συνέχισε:

«Τα καλοκαίρια, εκτός από τις οικογενειακές μας διακοπές, χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε πολύ ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Κακά τα ψέματα, στην καθημερινότητα, πέρα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουμε, η κούραση είναι μεγάλη. Κατά τις 10.00 το βράδυ, όταν τα παιδιά έχουν πια κοιμηθεί, είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Νυστάζω. Από την άλλη, ο Θέμης πολύ συχνά αργεί να γυρίσει, με αποτέλεσμα να έρθει και να με βρει κοιμισμένη. Οπότε περιμένουμε τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να χορτάσουμε την οικογένεια μας και ο ένας τον άλλο. Επίσης, με τον Θέμη πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε ευκαιρίες να κάνουμε μικρά πράγματα και οι δυο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι», είπε με ειλικρίνεια.

Κινδύνεψε όμως ποτέ ο γάμος τους;

«Σοβαρή κρίση δεν περάσαμε ποτέ. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ συνειδητοποιημένοι για το τι νιώθουμε ο ένας νια τον άλλο. Έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και ποτέ δεν έχουμε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα. Επίσης, ποτέ δεν έχει δώσει ο ένας δικαίωμα στον άλλο για να νιώσει ανασφαλής.

Σαφώς και έχουμε περάσει διακυμάνσεις, όπως τα περισσότερα ζευγάρια, αλλά μέχρι εκεί. Ο παπάς που μας πάντρεψε μας είχε πει πως ό,τι κι αν συμβεί, όταν έρθει η στιγμή να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι, να κοιμόμαστε αγκαλιά ώστε να μην αφήνουμε τις οποιεσδήποτε διαφωνίες που έχουμε να διαταράξουν την ουσιαστική πορεία της σχέσης και της οικογένειας μας. Αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το κάνουμε και οι δυο», ξεκαθάρισε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved