«Λόγω τιμής»: Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε ο σκηνοθέτης από την Αλεξανιάν στο πρώτο γύρισμα (pics&vid)
Showbiz

«Λόγω τιμής»: Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε ο σκηνοθέτης από την Αλεξανιάν στο πρώτο γύρισμα (pics&vid)

Το «Λόγω τιμής» επιστρέφει στις οθόνες μας 23 χρόνια μετά και οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία.

Στην πραγματικότητα αυτή η «παλιοπαρέα» δεν χάθηκε ποτέ. Παρέμειναν καλοί φίλοι μέσα στα χρόνια, προγραμμάτιζαν κοινές διακοπές στο σπίτι της Μιρέλλας στα Κύθηρα, έδιναν ραντεβού έξω από τα θερινά σινεμά της Αθήνας παρακολουθώντας μεταμεσονύχτιο Antonioni, αγαπούσαν να βολτάρουν στα πλακόστρωτα της Πλάκας και να κλείνουν θεατρικές συνεργασίες προτείνοντας ο ένας τον άλλο για να είναι πάλι μαζί.

Αυτό βέβαια ήταν κάτι που η Χριστίνα Αλεξανιάν εξομολογήθηκε πρόσφατα και στην κάμερα του gossip-tv.gr:

Όταν λοιπόν πριν από δύο περίπου χρόνια ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, σκηνοθέτης της σειράς, τους πρότεινε να ξαναγυρίσουν το Λόγω Τιμής, 22 Χρόνια Μετά, απάντησαν θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και στις 21 Μαρτίου μπήκαν ενθουσιασμένοι για το πρώτο γύρισμα.

Η σεναριογράφος της σειράς, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, περιέγραψε στο People:

«Το πρώτο μας γύρισμα ήταν σε ένα σπίτι στου Ψυρρή. Ο σκηνοθέτης κάλεσε τη Χριστίνα Αλεξανιάν που εκείνη την ημέρα δεν είχε γύρισμα και την έβαλε να τρέχει πέρα δώθε γιατί τη θεωρεί γουρλού. Κανείς μας δεν ήξερε τον λόγο αυτής της παράδοξης ιεροτελεστίας και μόλις μας ανακοίνωσε πως την είχε φωνάξει για ποδαρικό βάλαμε όλοι τα γέλια».

Με γέλια και πολύ τρέξιμο ξεκίνησε λοιπόν το πρώτο γύρισμα, για να ακολουθήσουν αμέτρητα άλλα, κατακαλόκαιρο, στο κέντρο της Αθήνας και, φυσικά, στα αγαπημένα τους Κύθηρα.

«Στα Κύθηρα μείναμε έναν μήνα συνολικά. Δεν ακυρώθηκε ούτε ένα γύρισμα, παρότι υπήρξαν πρακτικές δυσκολίες. Θυμάμαι ότι έπρεπε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές στους καταρράκτες, αλλά τα νερά ήταν αρκετά παγωμένα. Ωστόσο, δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς», συμπλήρωσε η σεναριογράφος.

Η πρεμιέρα του Λόγω Τιμής προγραμματίζεται για το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ενώ η σειρά θα είναι χωρισμένη σε κύκλους. Στον πρώτο κύκλο θα παρακολουθήσουμε 13 συνολικά επεισόδια και δίπλα στους ήδη υπάρχοντες πρωταγωνιστές θα προστεθούν οι: Μαρία Ναυπλιώτου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιώργος Χρυσοστόμου, Αντιγόνη Αλικάκου, Λούκια Μιχαλοπούλου, Κατερίνα Μισιχρόνη κ.ά.

«Τα συναισθήματα είναι πολλαπλά. Καταρχάς, είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι και πάλι με τους ίδιους ανθρώπους, ηθοποιούς και σκηνοθέτη, με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια κρατήσαμε μια πολύ ζεστή φιλία.

Έχω τόσο πολύ αγαπήσει τους ήρωες που δημιούργησα το 1996 που η επανασύνδεση μαζί τους μόνο χαρά μου δίνει και συγχρόνως το βάρος της ευθύνης για την πορεία τους», εξήγησε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η οποία δυσκολεύεται να μετρήσει τα μερόνυχτα που δεν βγήκε τον τελευταίο χρόνο από το σπίτι της για να γράψει τα νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς στις οθόνες μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved