Ο Δ. Σχοινάς στο gossip-tv: Η πιο τρυφερή δήλωση για την Καίτη Γαρμπή & η ομοιότητα με τον γιο του
πηγή: Ndp Photo
Showbiz

Ο Δ. Σχοινάς στο gossip-tv: Η πιο τρυφερή δήλωση για την Καίτη Γαρμπή & η ομοιότητα με τον γιο του

Την πιο τρυφερή δήλωση για την Καίτη Γαρμπή έκανε ο Διονύσης Σχοινάς και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 16/9/2019 για τα 30 χρόνια της συζύγου του Καίτης Γαρμπή στην δισκογραφία. Μάλιστα, όχι μόνο παρευρέθηκε εκεί αλλά ανέβηκε και στη σκηνή μαζί της, ερμηνεύοντας το γνωστό τους ντουέτο «Ζήσαμε» ανταλλάσσοντας κι ένα γλυκό φιλί που ενθουσίασε το κοινό που βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο.

Μια από τις πιο γλυκές στιγμές της βραδιάς
Μια από τις πιο γλυκές στιγμές της βραδιάςπηγή: Ndp Photo

Η συναυλία της Καίτης Γαρμπή ήταν θα μπορούσαμε να πούμε οικογενειακή υπόθεση κατά κάποιον τρόπο, καθώς ο γιος τους Δημήτρης Σχοινάς τραγούδησε στο stage τόσο με τη μητέρα του όσο και με τον πατέρα του.

Το gossip-tv.gr έδωσε το «παρών» και ο τραγουσιστής μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά.

Έτσι λοιπόν ρωτήσαμε τον Διονύση για την πορεία της συζύγου του αλλά και για την καλλιτεχνική φλέβα του γιου του κι εκείνος απάντησε με χαμόγελο και υπερηφάνεια, ενώ μας αποκάλυψε αν ο γιος του ζητά τις συμβουλές των γονιών του και όσα του λέει εκείνος ως πατέρας.

Η ομοιότητα του Διονύση με τον Δημήτρη είναι εμφανής, ο τραγουδιστής, όμως, έκανε την ανατροπή και η δήλωσή του μας αιφνιδίασε. Το ίδιο θα συμβεί και σε εσάς!

Με τον γιο του Δημήτρη στη σκηνή
Με τον γιο του Δημήτρη στη σκηνήπηγή: Ndp Photo

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης «παίξαμε» λίγο με κάποια τραγούδια της Καίτης Γαρμπή και κάπου εκεί ο Διονύσης Σχοινάς έκανε την πιο γλυκιά παραδοχή για την σύζυγό του, την οποία αν ακούσει η Καίτη είναι βέβαιο ότι θα συγκινηθεί!

Δείτε τη συνέντευξή του στο ακόλουθο video…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved