Ο Κώστας Τουρνάς στο gossip-tv: «Αυτές είναι οι αναστολές μου για τα talent shows» (interview)
Showbiz

Ο Κώστας Τουρνάς στο gossip-tv: «Αυτές είναι οι αναστολές μου για τα talent shows» (interview)

Με πορεία χρόνων και επιτυχίες που δεν ξεχνιούνται, ο Κώστας Τουρνάς συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα στους επιτυχημένους Έλληνες τραγουδοποιούς.

Ως καλεσμένος της Καίτης Γαρμπής, στην συναυλία της στο Κατράκειο Θέατρο για τα 30 χρόνια της στην δισκογραφική της, μίλησε στο gossip-tv.gr και ήταν πραγματικά ειλικρινής, λέγοντας μεγάλες αλήθειες με πολύ απλό τρόπο.

Στη σκηνή με την Καίτη Γαρμπή
Στη σκηνή με την Καίτη Γαρμπήπηγή: Ndp Photo

Η μουσική για εκείνον είναι η μεγάλη του αγάπη. Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το συγκρότημα POLL το οποίο μεσουρανούσε τη δεκαετία του 70; Ο Κώστας Τουρνάς μας εξομολογήθηκε σε ποια ηλικία αντιλήφθηκε ότι θα γινόταν μουσικός αλλά και τι σημαίνει η μουσική για εκείνον.

Για πολλούς τραγουδιστές η διάρκεια δεν είναι σύμμαχός τους. Εκείνος, όμως, είναι από τους τραγουδιστές που αντέχουν στον χρόνο με το κοινό να τον ακολουθεί και να τον στηρίζει. Τον ρωτήσαμε λοιπόν ποιο είναι το μυστικό, αλλά και αν οι καλλιτέχνες έχουν άγχος για την απήχησή τους στο κοινό με εκείνον να απαντά με κάθε ειλικρίνεια και ξεδιπλώνοντας την οπτική του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην άνοδο του hip-hop και της rap στην Ελλάδα.

Αλήθεια, ποια η γνώμη του για αυτό το είδος μουσικής και τους εκπροσώπους του;

Σε άλλο σημείο της κουβέντας μας αναφέρθηκε στη δόξα και τις αμοιβές, στοιχεία τα οποία πολύ καλλιτέχνες επιθυμούν. Ο Κώστας Τουρνάς μας ανέπτυξε τον πραγματικά ενδιαφέροντα συλλογισμό του κάνοντας ξεκάθαρο πότε «χάνεται το παιχνίδι».

To κοινό τους καταχειροκρότησε
To κοινό τους καταχειροκρότησεπηγή: Ndp Photo

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για το σημείο των καιρών που λέγεται talent shows.

Στο παρελθόν τον έχουμε δει στην κριτική επιτροπή του μουσικού show «Just the 2 of us» στο Mega.

Το συγκεκριμένο show ήταν ξεκάθαρα entertaining χαρακτήρα, αφού εκεί δεν συμμετείχαν άνθρωποι που επιθυμούσαν μια καριέρα στη μουσική. Έτσι, λοιπόν αναρωτηθήκαμε αν ο Κώστας Τουρνάς θα λάμβανε μέρος σε μια κριτική επιτροπή talent show. Η απάντησή του αληθινή και η σκέψη του δεν είχε να κάνει τόσο με εκείνον αλλά με τους διαγωνιζόμενους!

Δείτε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα στο ακόλουθο video…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved