Τσιμτσιλή: «Ο Λιάγκας κάνει ένα νέο ξεκίνημα με δύο ανθρώπους που είχα για χρόνια στο πλευρό μου»
Showbiz

Τσιμτσιλή: «Ο Λιάγκας κάνει ένα νέο ξεκίνημα με δύο ανθρώπους που είχα για χρόνια στο πλευρό μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της και αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, δεν δίστασε να αναφερθεί στην εκπομπή του, καθώς ο παρουσιαστής, συνεργάζεται φέτος με δύο παλιούς της συνεργάτες.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει πολλές παραγωγές αλλά και μια δυνατή prime time ζώνη σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια, ένα γεγονός που τη βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

«Όντως. Φέτος, όλα τα κανάλια κατεβαίνουν με δυνατά προγράμματα στην prime time ζώνη. Είναι η πρώτη χρονιά μετά τα μνημόνια που γίνονται πολλά πράγματα και όλοι οι μονομάχοι έχουν ένα δυνατό prime time.

Μοιραία, θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι. Το θέμα είναι το πώς θα το διαχειριστούν οι ηττημένοι ώστε να μην κοπούν προγράμματα στη μέση της σεζόν και μείνουν άνθρωποι χωρίς δουλειά.

Έχω μεγάλη αγωνία να δω πώς θα κάτσει η μπίλια στη βραδινή ζώνη. Ακόμα και στη δική μας ζώνη, παρακολουθώ τι παίζουν οι απέναντι και οι συνεργάτες μου κρατούν τη ροή, αλλά και τα ενδιαφέροντα θέματα που παίζουν οι εκπομπές που βρίσκονται ταυτόχρονα με εμάς στον αέρα.

Ως άνθρωπος, έχω μια λογική που ακολουθώ όσα χρόνια βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο: Σέβομαι τους πάντες, αλλά δεν φοβάμαι κανέναν. Ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί και απευθύνεται στον κόσμο που θέλει. Πιστεύω πως υπάρχει χώρος για όλους. Μακάρι να πηγαίνουν όλοι καλά και εμείς λίγο καλύτερα», είπε με το γνωστό της χιούμορ.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσα να μην τη ρωτήσω για την τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, αλλά και την ένταξη δύο δικών της ανθρώπων στην ομάδα του.

«Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει ένα νέο ξεκίνημα με δυο ανθρώπους που είχα για πολλά χρόνια στο πλευρό μου. Το μόνο που θα μπορούσα να ευχηθώ είναι “καλή επιτυχία” γιατί αγαπώ ιδιαίτερα τόσο τον Δημήτρη Παπανώτα όσο και την Ελένη Τσολάκη».

Η νέα χρονιά βρίσκεται προ των πυλών. Το ξυπνητήρι θα χτυπάει ξανά στις 6.00 το πρωί. Ωστόσο, η δική της ευχή παραμένει η ίδια με πέρσι και πρόπερσι.

«Θα ήθελα να έχω τον χρόνο και το ξεκούραστο μυαλό να απολαμβάνω τα μικρά και όμορφα που η ρουτίνα της καθημερινότητας μας κάνει να τρέχουμε να προλάβουμε όλα τα άλλα και να ξεχνάμε αυτές τις μικρές και πανέμορφες στιγμές, όπως μια ζωγραφιά που θα μου φέρουν οι κόρες μου και μια ζεστή αγκαλιά που θα μου κάνει ο γιος μου», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved