Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γάμος από Ελληνική ταινία και η μεγάλη διαφορά ηλικίας με την σύζυγό του
Showbiz

Πάνος Μεταξόπουλος: Ο γάμος από Ελληνική ταινία και η μεγάλη διαφορά ηλικίας με την σύζυγό του

Είναι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και απελευθερωμένος και όλα αυτά οφείλονται στην Αγγελική, τη γυναίκα που τον «ξεκλείδωσε». Ο Πάνος Μεταξόπουλος παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες σε «στενό κύκλο», καθώς οι καλεσμένοι ήταν μόνο φίλοι, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Αγκίστρι.

Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό που επέλεξε να φορέσει, το ίδιο όμως και ο γαμπρός ο οποίος σχολιάστηκε αρκετά λόγω του total white outfit του.

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε για το γάμο μάλιστα, αποκάλυψε ο ίδιος ο Πάνος Μεταξόπουλος πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του.

Λίγες ημέρες μετά ο γνωστός χορογράφος μιλά στο περιοδικό Λοιπόν για το γάμο του ενώ αποκαλύπτει τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με την σύζυγό του.

Ερωτευμένοι

Η σχέση σας δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό, δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας
«Με την Αγγελική γνωριζόμαστε περισσότερο από 3 χρόνια, αλλά εσείς δεν γνωρίζατε τη σχέση αυτή»


Είναι η γυναίκα που είχες ανάγκη να έχεις δίπλα σου;
«Ακριβώς. Μου στάθηκε στη χειρότερη περίοδο της ζωής μου, που ήταν πριν από 3 χρόνια, όταν «έχασα» τη μητέρα μου. Επίσης, το γεγονός ότι είχε γνωριστεί με τη μητέρα μου ήταν καταλυτικό»

Είναι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και απελευθερωμένος και όλα αυτά οφείλονται στην Αγγελική, τη γυναίκα που τον «ξεκλείδωσε».

Τι σου είχε πει για την Αγγελική η μητέρα σου που το ακολούθησες;
«Η μητέρα μου στα τελευταία της, που ήταν πάρα πολύ άσχημα, αλλά δυναμικός άνθρωπος ήθελε το καλύτερο για μένα. Μετά το θάνατο της έμαθα το κρυφό της όνειρο, ήταν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, γιατί δεν ήθελε να με βλέπει μόνο μου. Μια μέρα, λίγο πριν «φύγει», με ρώτησε: «Είσαι ερωτευμένος;», κι εγώ χαμογέλασα. Κατάλαβα τι εννοούσε, είναι σαν να μου έλεγε: «Προχώρα». Είχα την αίσθηση της στο πλευρό μου όταν παντρευόμουν. Έχω την αίσθηση της μάνας μου κάθε λεπτό της ώρας, κάθε μέρα που περνάει»


Γιατί επιλέξατε το Αγκίστρι για να κάνετε το γάμο σας; «Το Αγκίστρι είναι το νησί που ζούσε η μητέρα μου, τα τελευταία 40 χρόνια, αυτός ήταν ο λόγος που το επέλεξα, εκεί περνούσαμε τα καλοκαίρια. Έτσι, ο γάμος έγινε στη Δορούσα, ένα νησάκι δίπλα στο Αγκίστρι, που στην κορυφή ενός βουνού έχει ένα εκκλησάκι, τον Προφήτη Ηλία. Τα τελευταία καλοκαίρια είχαμε πάει μαζί με την Αγγελική, είχαμε ανεβεί στο νησάκι αυτό, περνάγαμε με κανό απέναντι και ήταν μια περιπέτεια για εμάς, γιατί δεν έχει δρομάκι να ανεβούμε, έχει μόνο βράχια. Αυτοί που ήρθαν στο γάμο μπορούν να σου πουν τι πέρασαν για να φτάσουν ως εκεί. Στο εκκλησάκι αυτό μου δημιουργήθηκε η αίσθηση να κάνω το βήμα να ξαναπαντρευτώ, σε μια βόλτα που είχαμε πάει εκεί, μας ηρεμούσε και τους δύο το μέρος»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες σε «στενό κύκλο», καθώς οι καλεσμένοι ήταν μόνο φίλοι, χωρίς να γνωρίζει κανείς  τίποτα


Πόσοι ήταν οι καλεσμένοι σου;
«Όχι πολλοί, ήταν σε «κλειστό κύκλο», με λίγους φίλους μόνο»


Της τραγούδησες ένα συγκεκριμένο τραγούδι, όπου δεν έκρυβες το μεγάλο ερωτά σου για εκείνη;
«Είμαι ένας ερωτευμένος άντρας που δεν φοβόμουν να το δείξω δημόσια. Είχα ανάγκη να το κάνω, πάλι αυτή η γυναίκα με «ξεκλείδωσε» για να το κάνω. Είμαι ευτυχισμένος, χαρούμενος και απελευθερωμένος. Ο γάμος ήταν σαν μια ελληνική ταινία, έτσι τον έκανα»


Δηλαδή;
«Ταινία του 1960. Ήμασταν στο ίδιο σπίτι, της μητέρας μου, εκείνη στο δεύτερο κι εγώ στο ισόγειο, γιατί δεν κάνει να δεις τη νύφη πριν από το γάμο, οπότε τηρήσαμε το έθιμο. Φεύγοντας, για να πάμε στη Δορούσα με το καραβάκι, κάναμε με τους φίλους μου μια στάση, στη μέση της διαδρομής, γιατί εκεί κοντά ζει η αδελφή της γιαγιάς μου, η θεία μου, που είναι 94 χρονών, για να μου δώσει την ευχή της. Μου είπε: «Είμαι η τελευταία της οικογένειας, να ξέρεις ότι είναι σαν να σου δίνουμε όλοι μαζί την ευχή μας». Δίπλα μου είχα τον πατέρα μου, μέσα στο τζιπ αυτοκίνητο που οδηγούσα, ενώ πίσω του δύο γιους μου. Πήγε και η Αγγελική να πάρει την ευχή της. Πριν φτάσει η νύφη στο εκκλησάκι, στη διαδρομή μεσοπέλαγα, είχα κρυφτεί πίσω από ένα μεγάλο καράβι και περνώντας το καΐκι της νύφης, έκανα «ντου», όπου ήταν σαν να το πολιορκούσα με βεγγαλικά.

Φτάνοντας, άρχισε η αναρρίχηση για το εκκλησάκι, γιατί χρησιμοποιούσε και χέρια για να σκαρφαλώσει. Ήταν όλοι ενημερωμένοι ότι έπρεπε να φοράνε αθλητικά παπούτσια. Η νύφη φορούσε αθλητικά παπούτσια μέχρι να φτάσει, ενώ φτάνοντας, τα έβγαλε και φόρεσε τα νυφικά. Εγώ αθλητικά θα φορούσα έτσι κι αλλιώς. Την κουβάλησα στην πλάτη για λίγο, για να την ανεβάσω, αλλά δεν... έβγαινε η αναρρίχηση μαζί της και την κατέβασα. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου είχα ξεχάσει τα λόγια του τραγουδιού που θα της έλεγα, ήταν έκπληξη, δεν το ήξερε»


Έχετε διαφορά ηλικίας με την Αγγελική. «Ναι, έχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας, είναι 38 και είμαι 58 ετών. Βέβαια, το... παιδί της σχέσης είμαι εγώ, εκείνη είναι η μεγάλη, είναι πιο ώριμη, ξέρει να με κουμαντάρει», εξομολογείται ο ίδιος στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved