Αντίνοος Αλμπάνης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του: «Είμαι ζωντανός και δυνατός»
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του: «Είμαι ζωντανός και δυνατός»

O Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε πρώτη φορά on camera για το πρόβλημα υγείας του, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και αποκάλυψε πως τώρα είναι καλά!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του στο instagram το πρόβλημα της υγείας του και είχε αναφέρει πως για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ακολούθησε μία σειρά χημειοθεραπειών και σε αυτό οφείλεται και η αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι πια καλά και μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του!

Ο ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα του Happy Day για το πρόβλημα υγείας του: «Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.».

Ο Αντίνοος τόνισε: "Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας..."

Και πρόσθεσε: «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε.»!

Και υπογράμμισε: «Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας…».

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια υγείας που είχε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved