Βασίλης Μοσχονάς: Ένα θαύμα περιμένει η οικογένεια του τραγουδιστή- Παραμένει σε κώμα (Photos)
Showbiz

Βασίλης Μοσχονάς: Ένα θαύμα περιμένει η οικογένεια του τραγουδιστή- Παραμένει σε κώμα (Photos)

Ο Βασίλης Μοσχονάς, τραγουδιστής και πρώην μέλος των Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, παραμένει σε κώμα από τις αρχές Ιουλίου και νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δύσκολες ώρες για τον πρώην συνεργάτη του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο γνωστός καλλιτέχνης παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και από την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα.

Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να αντέξει τα έξοδα μετά την περιπέτεια υγείας του και συνάδελφοί τουστηρίζουν την οικογένεια.

Η κόρη του, Άλκηστις Χριστίνα Μοσχονά δήλωσε στην Espresso:«Η κατάσταση της υγείας του μπαμπά είναι σοβαρή αλλά ευτυχώς σταθερή. Περιμένουμε με αγωνία να συνέλθει. Πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ η μητέρα και τα αδέλφια μου από την Αθήνα στη Λάρισα για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του. Κι αυτό το καταφέραμε, επειδή οι εργοδότες μας έδειξαν αμέσως μεγάλη κατανόηση στο πρόβλημά μας και θα ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved