Αυτές είναι οι μανούλες της showbiz που περιμένουν τον πελαργό από μέρα σε μέρα (photos)
Showbiz

Αυτές είναι οι μανούλες της showbiz που περιμένουν τον πελαργό από μέρα σε μέρα (photos)

Μια περίοδος που ο πελαργός δεν θα ξέρει σε ποιο σπίτι να πρωτοπάει είναι η τρέχουσα, κι έτσι οι μανούλες της showbiz κάνουν προετοιμασία για το νέο μέλος που θα φέρουν στον κόσμο.

Άλλες περιμένουν αγόρια κι άλλες κορίτσια, συνεπώς το μπλε και το ροζ είναι τα χρώματα που εκφράζουν την κάθε μητέρα, ενώ μπιμπερό, κούνιες και μωρουδιακά πάσης φύσεως έχουν κατακλύσει τα σπίτια των Ελληνίδων celebrities.

Αρετή Θεοχαρίδη, Μαντώ Γαστεράτου, Βασιλική Μιλλούση, Ισμήνη Νταφοπούλου και Φωτεινή Αθερίδου είναι οι κυρίες που βρίσκονται στη λίστα «Εκκολαπτόμενη Μητέρα» και πάμε να δούμε αναλυτικά το story τους.

Αρετή Θεοχαρίδη

Σάββας Πούμπουρας-Αρετή Θεοχαρίδη
Σάββας Πούμπουρας-Αρετή Θεοχαρίδη

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο είναι παντρεμένοι, η Αρετή ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον καρπό του ερωτά της με τον Σάββα Πούμπουρα.

Πολλοί τους χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο ανατρεπτικά αλλά και δια­κριτικά ζευγάρια. Μια δυνατή φιλία που εξελίχθηκε σε τρυφερό έρωτα και κατέληξε σε μυστικό γάμο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στην Κύπρο, παρουσία μόνο των τριών κουμπάρων τους. Θέλοντας να κάνουν την έκπληξη, προσπάθησαν να διατη­ρήσουν κρυφές τις πληροφορίες, παρ' όλα αυτά οι δημοσιογράφοι εντόπισαν την αγγελία και έτσι το ευχάριστο γεγο­νός είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής στον δημοσιο­γράφο Γιώργο Πράτανο και το people λίγο μετά τον γάμο είχε δηλώσει σχε­τικά με τη δημιουργία οικογένειας: «Εί­μαι σίγουρος πως το μωρό Θα έρθει έτσι χαλαρά και απρόσμενα, όπως έγινε και ο γάμος μας. Όποτε προγραμματίζω κάτι, χαλάει και δεν γίνεται. Οπότε έχω αποφασίσει ορισμένα πράγματα να τα αφήνω να κυλούν από μόνα τους». Και κάπως έτσι χαλαρά και απρόσμενα ήρθε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύ­νης να ταράξει ευχάριστα την καθημε­ρινότητα τους.

Ο Σάββας Πούμπουρας επικοινώ­νησε τα ευχάριστα νέα στους διαδικτυακούς του φίλους μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου κύησης της αγαπημένης του. Δύο μέ­ρες αργότερα, το Σάββατο 3 Αυγού­στου, η Αρετή Θεοχαρίδη ανάρτησε ένα στιγμιότυπο που συνοδευόταν από το σχόλιο «Family #5months». Διανύο­ντας τον έκτο πλέον μήνα, η μέλλουσα μανούλα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες που δείχνουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και «μαρτυράει» στο κοινό τις λιγούρες της.

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου
Μαντώ Γαστεράτου

Ήταν Ιανουάριος του 2017 όταν η Μαντώ είχε εκ­φράσει την επιθυμία της για παι­διά.

«Θα ήθελα σε δύο, τρία χρόνια από τώρα να έχω τη δική μου οικογένεια». Τα λόγια της αποδείχτηκαν προφητικά. Σεπτέμβριος του 2018 και η όμορφη παρουσιάστρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νίκο Ισηγόνη. Πριν προλάβει να κλείσει έναν χρόνο έγγαμου βίου, οι φήμες που μιλούν για εγκυμοσύνη κά­νουν την εμφάνιση τους. Η ίδια προσπαθεί να ελιχθεί σε κάθε σχετική ατάκα που ακούει κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Open «Όλα Λάθος», ώσπου αποφα­σίζει να ανακοινώσει τα χαρμό­συνα νέα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο.

«Πρώτα ο Θεός, σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά, είμαστε στην αρχή, αλλά είναι καλά. Πήγα στον γιατρό για τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις και μου είπε ότι είμαι έγκυος. Είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Δεν νομίζω να έχω αισθανθεί τόσο μεγάλη χαρά ποτέ στη ζωή μου! Δεν είχα διαισθανθεί κάτι εκείνη την περίοδο, ήθελα πολύ να γίνει. Στον σύζυγο μου το είπα κατευθείαν όταν έφτασα στο σπίτι, δεν του έκανα έκπληξη. Χαμογέλασε, με αγκάλιασε, ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω αγόρια, αλλά όταν έρθει αυτή η στιγμή στη ζωή σου δεν σε νοιάζει. Ό,τι είναι με χαρά να έρθει! Είμαι παραδοσιακή, το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα του πατέρα του ότι συζύγου».

Η Μαντώ έμαθε πριν από μερικές μέρες το φύλο του μωρού, ξεκαθάρισε όμως ότι προτιμάει να μην το ανακοινώσει ακόμα, παρά μόνο στους κοντινούς της ανθρώπους.

Βασιλική Μιλλούση

Mια γλυκιά στιγμή του ζευγαριού
Mια γλυκιά στιγμή του ζευγαριού

Εν αναμονή του πελαργού είναι η όμορφη αθλήτρια της ενόργα­νης γυμναστικής, που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η σχέση της με τον Ολυ­μπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια κατέληξε σε γάμο, ενώ σύντομα θα περάσουν μαζί και... την πόρτα του μαιευτη­ρίου. Στις 26 Ιουνίου το ζευγάρι μοιράστηκε με τους followers του στα social media τα ευχάρι­στα νέα της εγκυμοσύνης δημο­σιεύοντας την ίδια φωτογραφία. Το στιγμιότυπο που ανάρτησαν δείχνει τον Λευτέρη Πετρούνια να φιλά τη φουσκωμένη κοιλιά της αγαπημένης του. Η Βασιλική έγραψε στη λεζάντα:

«Με­τρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας... Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται, γι' αυτό θα το φωνάξω δυνατά!», ενώ ο μέλλων μπα­μπάς ανέφερε: «Τώρα πια είμαι σί­γουρος ότι θα τα καταφέρω».

Το ίδιο ακριβώς αποφάσισαν να κάνουν και με τον γάμο τους. Όλα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα και το ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει το δεύτερο χαρμόσυνο γεγονός της σχέσης μία εβδομάδα μετά την τέλεσή του. Περιμένουν κοριτσάκι, έχουν ήδη επιμεληθεί το δωμάτιο της μικρής, στο οποίο κυριαρχεί, όπως είναι αναμενόμενη ροζ και το λευκό. Έτσι, το ζευγάρι είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τη μικρή πριγκίπισσα, που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη πρωταθλήτρια του αθλητισμού, αν κρίνουμε από τους γονείς της.

Ισμήνη Νταφοπούλου

Ισμήνη Νταφοπούλου
Ισμήνη Νταφοπούλου

Όμορφη, επιτυχημένη και σύ­ντομα μανούλα. Η Ισμήνη στέ­φθηκε Σταρ Ελλάς το 2014, παρ' όλα αυτά δεν επικεντρώθηκε μόνο στην καριέρα της αλλά και στην αναζήτηση την προσωπικής της ευτυχίας. Και τα κατάφερε!

Τον Μάιο του 2017 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Διαμα­ντή Αγγελάκη.

Στις 26 Ιουλίου ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογα­ριασμού στο instagram ότι περι­μένει το πρώτο της παιδάκι γράφοντας: «Αν με ξέρεις έστω και λίγο, θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωή προστατευμένη και πως επίσης δεν συνηθίζω να γράφω μακρό­συρτα και συναισθηματικά captions, ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα, αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις... Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού, η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για το μωρό που έρχε­ται αλλά και που καταφέραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένεια μας για μερικούς μήνες! Από καρδιάς ευχαριστώ όσους το σεβάστηκαν μέχρι να αποφασίσουμε να το μοιραστούμε, αλλά και όλους εσάς που μας στέλνετε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!».

Διανύοντας το τελευταίο τρί­μηνο της εγκυμοσύνης της, η Ισμήνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κρατάει μυστικό το φύλο του παι­διού και έχει προετοιμαστεί πλή­ρως για να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας.

Φωτεινή Αθερίδου

Φωτεινή Αθερίδου
Φωτεινή Αθερίδου

Η νεαρή ηθοποιός μετράει αντίστροφα τις μέρες για να κρα­τήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η κόρη του Θο­δωρή Αθερίδη και της Έλενας Γκασούκα διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της και δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύ­ωσης.

Και μπορεί οι περισσότεροι φίλοι της να απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές διασκεδάζοντας στα beach bars, η 29χρονη, ωστόσο, προτίμησε να χαλαρώσει στην αγαπημένη της Αίγινα έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της. Πόζαρε περήφανα στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας την κοιλίτσα της, έκανε αστείες γκριμάτσες και δεν έχασε λεπτό το γέλιο της, ενώ αστειευόταν με τα παραπανήσια κιλά της.

Παρατη­ρώντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όλο αυτό το διάστημα, συμπεραίνεις πως η Φωτεινή είναι μια γυναίκα ήρεμη, χαρούμενη και έτοιμη να ζήσει το μεγαλείο της μητρότητας.

Το σίγουρο είναι πως το 2019 θα της μείνει αξέχαστο καθώς αποχαιρετώντας το θα κρατάει στην αγκαλιά της δύο άντρες: τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, με τον οποίο διατηρεί μακροχρόνιο δεσμό, και το μικρό αγοράκι που ετοιμάζεται να υποδεχτεί.

Το φύλο του μωρού έγινε γνωστό από την ίδια τον περασμένο Μάιο με μια ανάρτηση στο insta, η οποία συνοδευόταν από τη φράση «It’s a boy».

Η Φωτεινή, λοιπόν, διάλεξε την κατάλ­ληλη κούνια, διακό­σμησε το παιδικό δωμάτιο και φαίνεται πως ανυπομονεί για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Τη στιγμή λοιπόν που πληθώρα γυναικών αποφασί­ζουν να γίνουν μα­νούλες μετά τα 30, η ηθοποιός έρχεται να αποδείξει ότι η μη­τρότητα στη δεκαετία των 20 έχει τη δική της χάρη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved