Μυρτώ Αλικάκη: Συνεργάζεται στην tv με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη - Όσα αποκάλυψε (photos)
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Συνεργάζεται στην tv με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη - Όσα αποκάλυψε (photos)

Μυρτώ Αλικάκη κι ο Πέτρος Λαγούτης παίζουν το ζευγάρι στη σειρά Αστέρια στην Άμμο κι εκείνη μίλησε γι' αυτό.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά και η ηθοποιός λοιπόν αναφέρθηκε στο πώς ειναι η συνεργασία μεταξύ τους, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς αισθάνονται τα παιδιά της όταν εκείνη απουσιάζει για γυρίσματα.

Νέα σειρά με την ίδια ομάδα παραγωγής...

Είναι άνθρωποι με τους οποίους χαίρεσαι να δουλεύεις, φερέγγυοι. Υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, πράγμα το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό και ειδικά στις μέρες μας που είμαστε όλοι σε μια τρέλα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Έχουμε αγαπηθεί με τον Κούλλη και τον Ανδρέα. Με τον Κούλλη παίζαμε και μαζί, οπότε η σχέση μας είναι πλέον όχι μόνο καθαρά επαγγελματική.

Τι σε κέρδισε στη σειρά;

Μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος. Μου αρέσει να αλλάζω και προσπαθώ όσο μπορώ, παρόλο που στις καθημερινές σειρές δεν είναι εύκολο κανείς να αλλάξει ή να δημιουργήσει εύκολα κάτι. Θεώρησα ότι αυτός ο ρόλος μου δίνει αυτήν τη δυνατότητα, το έχω πάρει πάρα πολύ ζεστά.

Οι αλλαγές που έκανες στην εξωτερική σου εμφάνιση ήταν υπόδειξη ή δική σου απόφαση;

Αυτή ήταν προσωπική απόφαση, προηγήθηκε φυσικά συζήτηση και συμφωνία. Έψαχνα για καιρό πώς θα γίνω «άλλη φάτσα». Τα μαλλιά μας σε αυτήν τη δουλειά δεν είναι εύκολο να τα κόψουμε. Δοκίμασα και περούκες οι οποίες όμως δεν έγραφαν καλά, οπότε πήρα απόφαση να αλλάξω χρώμα, εμπνευσμένη από το χαρακτήρα. Η Ασπασία είναι μια γυναίκα εσωστρεφής έως αλαφροίσκιωτη και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε η ιδέα να μοιάζει λίγο με ξωτικό.

Το γεγονός ότι υποδύεσαι ένα υπαρκτό πρόσωπο σε κάνει να αντιμετωπίζει διαφορετικά το ρόλο;

Όχι. Έχει χρειαστεί κι άλλες φορές να ερμηνεύσω ιστορίες εμπνευσμένες από την πραγματικότητα. Από την πραγματικότητα αντλείται η έμπνευση, στην πορεία όμως το θέμα λόγω σεναρίου μπορεί να ξεφύγει. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ιστορικό πρόσωπο όπου επιβάλλεται να είσαι ακριβής και συνεπής. Οπότε, όχι, δεν το αντιμετωπίζω διαφορετικά. Είναι βέβαια ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον σενάριο και για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι τις περισσότερες φορές η ζωή είναι ακόμα πιο τρελή και από τα σενάρια!

Πώς θα λειτουργήσει η επιστροφή του Ιάκωβου στη ζωή της Ασπασίας;

Δεν ξέρω ακριβώς, ξέρω όμως ότι αυτός ο άνθρωπος θα σώσει την Ασπασία από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Θα τη βγάλει από το πηγάδι στο οποίο ζει. Ακριβώς όμως με ποιο τρόπο ή πότε δεν ξέρω να σας πω.

Από τη σειρά «Αστέρια στην άμμο»
Από τη σειρά «Αστέρια στην άμμο»

Στη σειρά, ως σύζυγός σου εμφανίζεται ο Πέτρος Λαγούτης. Είναι εύκολη ή δύσκολη η συνεργασία;

Στη φάση που βρισκόμαστε εμείς, που έχουμε περάσει νομίζω όλα τα στάδια, είναι εύκολο και υπέροχο. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι, οι οποίοι εκτιμούν πολύ ο ένας τον άλλο και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και προφανώς επειδή έχουμε μοιραστεί όλα όσα έχουμε μοιραστεί, διαθέτουμε και ένα δικό μας κώδικα επικοινωνίας που βοηθάει.

Τα παιδιά σου πώς αντιδρούν όταν λείπει για γυρίσματα στην Κύπρο;

Τα παιδιά είναι πλέον μεγάλα και καταλαβαίνουν. Έτσι κι αλλιώς τα παιδιά μας καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα εμείς θέλουμε να νομίζουμε. Ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί πηγαίνω, οπότε είναι πολύ οκ με αυτό. Προφανώς και κάποια στιγμή μπορεί να τους λείπω και το ότι μου λείπουν εμένα είναι αυτονόητο.

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved