Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Ιατρόπουλο τρεις μήνες μετά την περιπέτεια με την υγεία του (photos)
Showbiz

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον Ιατρόπουλο τρεις μήνες μετά την περιπέτεια με την υγεία του (photos)

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος τρεις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του και τη νοσηλεία σε ιδι­ωτική κλινική έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του.

Κεφάτος, χαμογελαστός και full ερωτευμένος, έδωσε το «παρών» σε κοσμικό πάρ­τι συνοδευόμε­νος από την εντυ­πωσιακή σύντρο­φο του Κατερίνα Καλκανά. Το ζευ­γάρι έκλεψε τα φλας ανταλλάσ­σοντας τρυφερά φιλιά και ματιές όλο νόημα. Ο Μιχάλης και η Κατερίνα ήταν καλεσμένοι σε ένα pive πάρτι για τα γενέθλια της καλής τους φίλης Αντας Ηλιοπούλου. Ντυμένος στα μαύρα, όπως συνηθί­ζει, ο ηθοποιός και επιχειρηματίας συνόδευσε καμαρωτός την αγαπη­μένη του, η οποία εντυπωσίασε με την ενδυματολογική επιλογή της.

Ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος, κάτι που απέδειξε και το καλοκαίρι στις δι­ακοπές τους στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, όταν πέτα­ξε με αλεξίπτωτο πλαγιάς σέρνο­ντας ένα τεράστιο πανό που έγρα­φε: «Κατερίνα, σ' αγαπώ ως τον ου­ρανό».

Η σχέση τους μετράει σχε­δόν έναν χρόνο και λέγεται ότι ο ερωτευμένος Μι­χάλης είναι έτοι­μος να κάνει το επόμενο βήμα συ­ζώντας με τη σύ­ντροφο του.

Δείτε την εμφάνισή του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved