Τραϊάνα Ανανία: Φωτογραφίζεται μαζί του ημίγυμνη στο κρεβάτι αλλά… δεν είναι ζευγάρι (photos)
Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: Φωτογραφίζεται μαζί του ημίγυμνη στο κρεβάτι αλλά… δεν είναι ζευγάρι (photos)

Μόνο φίλοι δηλώνουν η Τραϊάνα Ανανία και ο Ιάκωβος Πρασάκης.

Έπειτα από μια ανάρτηση κοινής φωτογραφίας τους στο instagram, οι φήμες για νέο αμόρε της ηθοποιού, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Γκροπάι, πήραν φωτιά. Η σέξι φωτογραφία, όπου η Τρα­ϊάνα ποζάρει λάγνα πάνω στο κρεβάτι ενώ δίπλα της κάθεται ένας γοητευτικός νεαρός συνοδευό­ταν από μια μάλλον αόριστη λεζάντα για τη μετα­ξύ τους σχέση. Η υποψία για φρέσκο ειδύλλιο είχε αρχίσει ήδη να γίνεται ψίθυρος. «Μου χρεώνουν νέα σχέση, ενώ είμαι μόνη μου», δηλώνει στη Real η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς «Κρατάς μυστικό;», διαψεύδοντας τις φήμες.

Τραϊάνα Ανανίνα
Τραϊάνα Ανανίνα

Μόνο φίλοι

Μετά την απόφαση του πρώην συντρόφου της, πρωταθλητή στο kicvboxing, να κυνηγήσει την τύχη του στην Αμερική, η ηθοποιός απολαμβάνει όσο ελεύθερο χρόνο διαθέτει μόνο με καλούς φίλους. Ενας από αυτούς είναι και ο Ιάκωβος, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά και εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά στην Κρήτη.

«Η καθημερινότητα μου είναι αρκετά απαιτητική προς το-παρόν», λέει το κορίτσι-πρόκληση, που αυτή την περίοδο κάνει εντατικά γυρίσματα για τη νέα κωμική σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha στις αρχές Οκτωβρίου. Εκτός από την υποκριτική, η Τραϊανό κάνει τα πρώτα της βήματα και στο τραγούδι. Βρίσκεται εν αναμονή μιας συνεργασίας με νυχτερινό κέντρο, ενώ συνεχίζει να κάνει όνειρα που αφορούν τόσο την καλλιτεχνική όσο και την προσωπική της ζωή.

Δείτε τη φωτογραφία τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved