Νέο ξέσπασμα Σπαλιάρα: «Ο Λιάγκας έκανε άλματα εξέλιξης και άγγιξε το επίπεδο του Παπανώτα»
Showbiz

Νέο ξέσπασμα Σπαλιάρα: «Ο Λιάγκας έκανε άλματα εξέλιξης και άγγιξε το επίπεδο του Παπανώτα»

Νέα κόντρα στη showbiz; Τι συνέβη ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Λιάγκα;

Έξω φρενών ο Γιάννης Σπαλιάρας με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ενοχλήθηκε από τα σχόλια που έγιναν για τη συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix και ξέσπασε μπροστά στις κάμερες.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στην Αθήνα και ενημερώθηκε για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πέταξε τα βέλη του!

Ο Γιάννης τόνισε: «Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και με στενοχωρεί να μου αλλοιώνουν τα λόγια, να με μειώνουν, ενώ θέλουν τόσο πολύ μια συνέντευξη και να βλέπω μετά να το κοροϊδεύουν. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, μίλησα και λίγο άσχημα.»!

Και πρόσθεσε: Τώρα πριν λίγο μου είπαν ότι ο κ. Λιάγκας και ο κ. Παπανώτας μίλησαν άσχημα γι’ αυτά που είπα. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει ότι ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Γιώργο Λιάγκα που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μία εκπομπή»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved