Το σοβαρό τροχαίο Έλληνα ηθοποιού που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή (photos)
Showbiz

Το σοβαρό τροχαίο Έλληνα ηθοποιού που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή (photos)

Ο δημοφιλής ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για ένα σοβαρό τροχαίο που είχε.

Αναφέρθηκε επίσης στην πίστη του στο Θεό και μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για ό,τι κι αν ρωτήθηκε.

Έχεις κάποιο προστάτη Άγιο;

Ο προστάτης μου είναι ο Άγιος Διονύσιος ο Αεροπαγίτης επειδή μικρός είχα ένα τροχαίο. Επίσης, ο Άγιος Αριστείδης που φέρω το όνομά του καθώς και ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, ο οποίος ήταν ταλιμπανέζος, σκληροπυρηνικός και μου αρέσουν αυτοί οι τύποι.

Τι ατύχημα είχες πάθει;

Με είχε χτυπήσει αυτοκίνητο όταν ήμουν τεσσάρων χρονών. Απ΄ ότι μου είπαν ήταν σοβαρό. Το ατύχημα έγινε στις 3 Οκτώβρη, την ημέρα του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτη.

Πριν βγεις στη σκηνή θα κάνεις πάντα τον σταυρό σου;

Βέβαια, ναι!

Μου ΄λεγε ο Νικήτας Τσακίρογλου σε μια συνέντευξη ότι ο ηθοποιός είναι σαν τον μοναχό και το καμαρίνι είναι το κελί του.

Και ο Σαίξπηρ έλεγε ότι «είμαστε μια μεγάλη σκηνή». Εγώ θα ΄λεγα ότι είμαστε ένα μεγάλο μοναστήρι. Και ο καθένας μας κάνει το διακόνημά του.

Για ποιον λόγο κάνεις θέατρο;

Για να μπω σε μια διαδικασία σωτηρίας για τον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα, το θέατρο δεν είναι το παν. Τώρα αν εγώ την «ακούσω» κάπως, ότι είμαι γαμάτος ηθοποιός, ότι παίζω τους μεγάλους ρόλους, και «δοξάστε με», και είμαι «γαμώ», και κερδίζω τα βραβεία κ.ο.κ. νομίζω ότι θα το χάσω το παιχνίδι. Και δεν το θέλω αυτό για μένα.

Ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε χολυγουντιανή ταινία μαζί με τους Jennifer Aniston, Mickey Rourke και Jonathan Jackson;

Ίσως να είναι κάποιοι από αυτούς δεν ξέρω ακόμη αλλά ισχύει ότι θα είμαι στη συγκεκριμένη ταινία και θα υποδυθώ τον Άγιο Νεκτάριο. Η πρόταση έγινε από τη Yelena Popovic, μια αμερικανοσέρβα σκηνοθέτη, και τα γυρίσματα προγραμματίζονται για τέλη Μαρτίου στην Ελλάδα.

Και στο παρελθόν έχεις συνεργαστεί και με τον διεθνή πλέον, Γιώργο Λάνθιμο. Φανταζόσουν τότε, ότι θα είχε αυτή την αλματώδη πορεία στην καριέρα του;

Όλο αυτό που επακολούθησε για τον Λάνθιμο, ήταν μια φυσιολογική πορεία. Είναι άξιος! Ένας τρομερός καλλιτέχνης που έκανε αγώνα για να φύγει έξω και τα κατάφερε. Εύχομαι να παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος και να προχωρήσει όλα αυτά που έχει στο κεφάλι του.

Έχετε επαφές σήμερα;

Έχουμε αραιή επαφή γιατί δεν είμαι καλός με την τεχνολογία και τα mails αλλά όποτε έρχεται στην Ελλάδα, πίνουμε κανέναν καφέ, είπε στο People.

Δείτε ποιος είναι ο ηθοποιός στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved