Πριν ενάμιση μήνα απέκτησαν παιδί και τώρα σχεδιάζουν τον γάμο τους (photos)
Showbiz

Πριν ενάμιση μήνα απέκτησαν παιδί και τώρα σχεδιάζουν τον γάμο τους (photos)

Ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο εφοπλιστής και η σύντροφός του, χαλαρώνουν στη Μύκονο και σχεδιάζουν την επισημοποίηση του γάμου τους.

Το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία για ολιγοήμερη χαλάρωση και το Νησί των Ανέμων, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από τεσσεράμισι χρόνια, προκρίθηκε ως ο ιδανικός προορισμός.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε πολυσύχναστη παραλία, μαζί με καλούς φίλους, να απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στα καταγάλανα μυκονιάτικα νερά.

Αίσθηση προκάλεσε το ότι η κόρη του «Mr Jumbo», Απόστολου Βακάκη, Χριστίνα, είναι πλήρως ανανεωμένη ελάχιστες μόλις εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Ο αγαπημένος της, Βασίλης Μιχαήλ, ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της.

Η γέννηση της κόρης τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο αυτόν τον έρωτα, που, αν και έχει περάσει από 40 κύματα, άντεξε και απέδειξε την ποιότητα του.

«Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει. Είσαι μέρος μας. Καλωσόρισες μικρή μας πριγκίπισσα», είχε γράψει η Χριστίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από ενάμιση μήνα.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η μικρή θα πάρει το όνομα Ίρις. Το παιδί αυτό σηματοδοτεί μια νέα, πιο φωτεινή εποχή για την οικογένεια Βακάκη.

Ο επιχειρηματίας Απόστολος Βακάκης είναι πολύ ενθουσιασμένος με το εγγονάκι του και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Πριν από δύο χρόνια, την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας του 2017, πάγωσε ο χρόνος για τον ίδιο, καθώς ο μοναχογιός του, Γιώργος Βακάκης, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο χαμός του 21 χρόνου είχε σοκάρει τότε το πανελλήνιο και βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια.

Ο ερχομός της μικρής Ίριδας ξανάφερε το χαμόγελο στα χείλη όλων. Και κυρίως στους γονείς της που πλέουν και δικαίως σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, μάλιστα, οι δυο τους σχεδιάζουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ επιθυμία τους είναι το μυστήριο να τελεστεί σε κλειστό κύκλο.

Πηγή: RealLife

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved