Αναστασία Παντούση: «Από μικρή στο άκουσμα της ποντιακής λύρας ανατρίχιαζα» (photos)
Showbiz

Αναστασία Παντούση: «Από μικρή στο άκουσμα της ποντιακής λύρας ανατρίχιαζα» (photos)

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Open «Το κόκκινο ποτάμι», η Αναστασία Παντούση μίλησε για τη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Αναφέρθηκε επίσης στη χημεία με τον συμπρωταγωνιστή της Ιωάννη Παπαζήση, ενώ αποκάλυψε αν έχει σχέση.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Μανούσο Μανουσάκη; Υπάρχει άγχος στα γυρίσματα;

«Για μένα ο κ. Μανουσάκης είναι δάσκαλος, σκηνοθέτης αλλά και μπαμπάς. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε. Ζούμε μαζί τον ρόλο. Δεν με έχει αφήσει μόνη μου ούτε στιγμή. Έχουμε και οι δύο το ίδιο άγχος για να βγει προς τα έξω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Συνεργάζεστε πρώτη φορά με τον Ιωάννη Παπαζήση. Πώς είναι η μεταξύ σας χημεία;

«Όσο περνούν οι μήνες αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τον συγκεκριμένο ρόλο του Μίλτου. Έχουμε δέσει πάρα πολύ οι δυο μας. Ο Ιωάννης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Η συνεργασία μας είναι άψογη από κάθε άποψη. Στο «Κόκκινο ποτάμι» συμμετέχουν αρκετοί ηθοποιοί με μεγαλύτερη τηλεοπτική εμπειρία από εσάς».

Υπήρξε κάποιος από τον οποίο να ζητήσατε συμβουλές;

«Από τον Ιωάννη έχω ζητήσει να με συμβουλέψει σε διάφορες μεταξύ μας σκηνές, αλλά και από την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Γενικά δεν φοβάμαι να ζητήσω τη γνώμη και τη βοήθεια των συναδέλφων μου, την οποία και μου προσφέρουν απλόχερα και εμπιστεύομαι.

Διάβασα τις προάλλες μια δήλωση σας μέσω της οποίας υμνείτε την ποντιακή λύρα...

«Ναι, όντως. Από μικρή στο άκουσμα της ποντιακής λύρας ανατρίχιαζα. Η μελωδία της λύρας θεωρώ ότι μιλά για την Ιστορία του Πόντου».

Έχετε ρίζες από τον Πόντο;

«Από τον Πόντο όχι, αλλά ο προπάππους μου ήρθε κυνηγημένος από τη Σμύρνη».

Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο και στην υποκριτική. Θεωρείτε ότι είναι εισιτήριο ή κάποιες φορές λειτουργεί ως τροχοπέδη;

«Έως ένα σημείο η εμφάνιση παίζει ρόλο. Από εκεί και έπειτα αν έχεις υψηλούς στόχους και θέλεις να εξελιχθείς ως ηθοποιός, δεν φτάνει μόνο η εμφάνιση. Χρειάζεται πολλή δουλειά και αγάπη γι' αυτό που κάνεις για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου».

Έχετε κάνει φιλίες από τον καλλιτεχνικό χώρο;

«Ναι. Πολύ καλή μου φίλη είναι η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Είναι ένα παιδί που θαυμάζω, μια εξαιρετική ηθοποιός, μα πάνω απ' όλα ένας αληθινός άνθρωπος. Και αυτό εμένα μου λέει πολλά».

Θα κάνατε ποτέ το πρώτο βήμα σε μια σχέση;

«Να κάνω το πρώτο βήμα, δηλαδή να πάω να του μιλήσω, δύσκολα. Αλλά με τον τρόπο μου ή αν θέλετε με το βλέμμα μου θα του έδειχνα ότι εγώ είμαι εδώ».

Τώρα είστε σε κάποια σχέση;

«Ναι και είμαι καλά».

Η οικογένεια είναι στα σχέδια σας;

«Σε κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον ίσως».

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

«Προς το παρόν βλέπω το τώρα. Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον. Αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον ρόλο της Ιφιγένειας στο «Κόκκινο ποτάμι». Για μένα, όπως σας είπα, αυτός ο ρόλος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτε άλλο αυτήν τη στιγμή. Νιώθω τυχερή και θέλω να τιμήσω την ηρωίδα και αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο», είπε στο tv Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved