Έξαλλη ηθοποιός του Λόγω Τιμής: «Όταν δεν έχει σπουδάσει & μου παίρνει τη δουλειά, θέλω να τον φάω»
Showbiz

Έξαλλη ηθοποιός του Λόγω Τιμής: «Όταν δεν έχει σπουδάσει & μου παίρνει τη δουλειά, θέλω να τον φάω»

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, και περιέγραψε τον ρόλο της στη σειρά «Λόγω τιμής», που επιστρέφει στις οθόνες μας. 

Η ίδια δεν δίστασε να σχολιάσει τους ηθοποιούς, οι οποίοι δεν έχουν σπουδάσει και παίρνουν τις δουλειές από επαγγελματίες.

Φαίνεται πως είναι έξαλλη.

Ο λόγος φυσικά για την Νίκη Βακάλη.

Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια πολλά παιδιά που δεν έχουν τελειώσει δραματικές σχολές να μπαίνουν στην υποκριτική, κυρίως στην TV, παίρνοντας δουλειές. Συμφωνείς με αυτό;

«Το πρόβλημα είναι οικονομικό. Οταν κάποιος αγωνιά να παίξει στην τηλεόραση, σημαίνει πως το κόστος του δεν θα είναι αντίστοιχο αυτού ενός ηθοποιού με σπουδές. Αυτό λοιπόν συμφέρει, χαμηλότερο κόστος. Δεν κατηγορώ λοιπόν ούτε αυτά τα παιδιά ούτε τους παραγωγούς που τα επιλέγουν. Εύχομαι ο κάθε καλλιτέχνης να βρεθεί εκεί που επιθυμεί. Όμως από τη δική μου πλευρά αυτό δεν με συμφέρει. Οταν κάποιος που δεν έχει σπουδάσει μου παίρνει τη δουλειά, θέλω να πέσω να τον φάω. Ή όταν μου προτείνουν χρήματα λιγότερα απ' όσα θα έπαιρνα κανονικά. Είναι λοιπόν κάπου στη μέση τα πράγματα».

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ανέλαβα βοηθός του. Βοηθός σκηνοθέτη χωρίς να έχω παίξει ποτέ στο θέατρο, πέραν της σχολής και κάποιων σεμιναρίων στη Νέα Υόρκη. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων που είμαι στο πλευρό του. Είναι τεράστιο μάθημα για μένα. Και πιστεύω πως αυτό το «ζέσταμα» βοηθάει, αν κάποια στιγμή παίξουμε μαζί», είπε στο tv έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved