
«Ντροπή σου να αποκαλείς μία γυναίκα 5 μηνών «χοντρουλίνι» κύριε Χριστόπουλε»!
Έγινε έξαλλη με τον Χάρη Χριστόπουλο και του τα έχωσε!
Ο νέος συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή έκανε μία απίστευτη γκάφα! Τι συνέβη;
Στο Happy Day προβλήθηκε συνέντευξη της Γωγώς Γαρυφάλλου, η οποία έχει μπει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει 6 κιλά.
Μετά τις δηλώσεις της, την ώρα που η ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχολίασε τα όσα είπε η τραγουδίστρια, ο Χάρης Χριστόπουλος τόνισε: «Και τώρα είδες που τρώει. Έχει γίνει χοντρουλίνι τώρα, όχι Γωγουλίνι».
Η Γωγώ Γαρυφάλλου έβλεπε Happy Day και έγινε έξω φρενών και του απάντησε: «Απλά ντροπή σου κύριε Χριστόπουλε να αποκαλείς μια γυναίκα 5 μηνών χοντρουλίνι».
Δείτε την ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου αλλά και το σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου στον αέρα του Happy Day!

Photo 1/5
έξαλλη η εγκυμονούσα Γωγώ Γαρυφάλλου με τον Χάρη Χριστόπουλο. 
Photo 2/5
Η Γωγώ μπήκε στον πέμπτο μήνα και έδωσε συνέντευξη στο Happy Day. 
Photo 3/5
Έχει μπει στον πέμπτο μήνα και έχει πάρει έξι κιλά! 
Photo 4/5
Ο Χάρης Χριστόπουλος είπε μετά τις δηλώσεις της Γωγώς: «Και τώρα είδες που τρώει. Έχει γίνει χοντρουλίνι τώρα, όχι Γωγουλίνι». 
Photo 5/5
Ιδού το μήνυμα της Γωγώς μόλις άκουσε το σχόλιο του Χριστόπουλου!
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY - 5 PHOTOS
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ