Κατερίνα Τσάβαλου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη  ζωή» (photos)
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή» (photos)

Με εξομολογητική διάθεση η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για την πρώτη ατυχή της κύηση.

Η γνωστή ηθοποιός είναι πλέον μανούλα μιας γλυκιάς μικρούλας, την οποία απέκτησε με τον σύζυγό της Δημήτρη. Ωστόσο, πριν τον ερχομό της κόρης της είχε μια ατυχή εγκυμοσύνη και μίλησε γι’ αυτήν σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πριν από λίγες μέρες βάφτισες την κόρη σου.

Περίμενα πολύ καιρό τη βάφτιση της κόρης μου, γιατί ήθελα πολύ να πάρει την ευλογία το παιδί μου. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός, που με συγκί­νησε πάρα πολύ, να φανταστείς ότι έκλαιγα πε­ρισσότερο από τη Μαριμέλη, έτσι την ονομάσαμε, το οποίο προέρχεται από τα ονόματα Μαρία και Μελίνα. Το Μαρία είναι το όνομα της πεθερούλας μου, ενώ το Μελίνα το ήθελε ο Δημήτρης, δεν ξέρω από πού... από τη Μερκούρη... (Γέλια.) Ήθε­λε να ονομάσει την κόρη μας Μελίνα, έτσι έγινε ένας συνδυασμός. Το παιδί είναι τώρα 20 μηνών. Τη βάφτισαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε, γιατί είμαστε φίλοι και πάνω απ' όλα μας ενώνει αυτή η φιλία.

Θέλατε να επισφραγίσετε τη φιλία αυτή με τη βάφτιση της μικρής;

Ναι, κι αυτό είναι τιμητικό για μένα. Μας το πρότει­ναν και ήταν ωραίο, γιατί ήξερα ότι το ήθελαν. Εί­χαμε πολλές προτάσεις για κουμπαριά, αλλά πρέ­πει να υπάρχει η «χημεία», έπειτα παίζουν πολλά ρόλο. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια με τα παιδιά. Με τον Γιάννη δούλεψα κιόλας στο θέατρο και μάλιστα πριν από τη Μαριμέλη, είχα μείνει έγκυος, για πρώτη φορά τότε,- αλλά ήταν παλίνδρομη κύ­ηση, κι έτσι η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Τότε δουλεύαμε με τον Γιάννη, με σκηνοθετούσε στην παράσταση «Ο κύκλος», με τον Μπουράκ Χακί… Την περίοδο αυτή ήμουν έγκυος… Τότε δεν προχώρησε η κύηση… Από εκείνη την εγκυμοσύνη μού είχαν προτείνει ο Γιάννης κι η Μαρία να το βαφτίσουν.

Η Κατερίνα Τσάβαλου με την κορούλα της
Η Κατερίνα Τσάβαλου με την κορούλα της

Είχες συμφωνήσει να βαφτίσουν το παιδί που «έχασες» ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μα­ρία Κορινθίου;

Ναι, από την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά το μωρό δεν κατάφερε να έρθει στη ζωή. Ακολούθησα την υπόσχεση που του είχα δώσει τότε, να βαφτίσουν το παιδί μου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε νοιάζεται, σε σκέ­φτεται, είναι ανθρώπινο. Οπότε, ήξερα από την αρχή ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης μου. Μας πάντρεψαν και στον πολιτικό γάμο που κάναμε, πιο πολύ σαν πλάκα, γιατί τον πολιτικό γάμο τον κάναμε περισσο­τερο για τα γραφειοκρατικά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved