Η Μπακοδήμου για πρώτη φορά μιλά δημόσια για τη σχέση της με Τούρκο μεγιστάνα (photos)
Showbiz

Η Μπακοδήμου για πρώτη φορά μιλά δημόσια για τη σχέση της με Τούρκο μεγιστάνα (photos)

H Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να είναι σε δεσμό με Τούρκο επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα , ενώ ακόμη μίλησε για το πώς η μητέρα της διαχειρίζεται τις εν λόγω φήμες και τι συζητούν μεταξύ τους.

Τι είπε λοιπόν για τον Τούρκο;

«Ναι, και μάλιστα με έναν άνθρωπο που υπάρχει, αλλά ούτε που τον ξέρω, ούτε που τον έχω δει στη ζωή μου! Προφανώς βρήκαν έναν άνθρωπο από το Google και μου τον χρέωσαν. Ήταν αστείο όλο αυτό, όπως και η έμπνευση ορισμέ­νων ανθρώπων» εξηγεί.

Κατά καιρούς, έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί διάφορα πράγματα για την προσωπική της ζωή. Ορισμένα από αυτά είχαν κάποια βάση, ενώ κάποια άλλα ήταν εντελώς ανυπόστατα.

Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου

«Τώρα όλο το παιχνίδι γίνεται στα sites. Εκεί γράφονται διάφορα, με τα οποία κάποιες φορές γελάω, αν φυσικά είναι χαριτωμένα και εμπνευσμένα. Δεν θυμάμαι να έχω θυμώσει πολύ με κά­ποιο δημοσίευμα γιατί έχω την ιδιότητα να το ξεχνάω και να περνάει ο θυμός μου εύκολα. Πολλές φορές τυχαίνει να δω στον δρόμο ανθρώπους που με έχουν πικράνει και να τους χαιρετήσω. Μετά μπορεί να το θυμηθώ, αλλά λέω από μέσα μου "Δεν βαριέσαι". Ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά, ξέρω πως και αυτό με τα δημοσιεύ­ματα είναι μέσα στο παιχνίδι.

Η πλάκα, όμως, είναι με τη μητέρα μου. Της έκανα δώρο ένα smartphone για να επικοινωνούμε όσο διάστημα ήμουν στην Τουρκία χωρίς τηλεφωνική χρέωση και έχει γίνει εξπέρ! Επειδή έχει σύνδεση στο internet, της έρχονται διάφορες ειδήσεις από τα sites και μου λέει "Διάβασα αυτό για σένα". Κάθε φορά της εξηγώ πως ο καθένας πλέον γράφει ό,τι θέλει και στο τέλος γελάμε», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved