Μαρία Μπακοδήμου: Η αδυναμία στη μητέρα της, τα παιδικά της χρόνια & ο αυστηρός μπαμπά (photos)
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Η αδυναμία στη μητέρα της, τα παιδικά της χρόνια & ο αυστηρός μπαμπά (photos)

H Μαρία Μπακοδήμου μίλησε για όλα και εξομολογήθηκε με γλυκύτητα οικογενειακές της στιγμές.

Η πρώτη φωτογραφία για τον Σεπτέμβριο που ανέβασε στα social media ήταν αφιερωμένη στη μητέρα της, καθώς πέρασαν το βράδυ μαζί και θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με όσους και όσες την ακολουθούν στο instagram.

«Την αγαπάω πολύ τη μητέρα μου. Κι εκείνη με αγαπά. Εδώ και αρκετά χρόνια ο πατέρας μου έχει φύ­γει από τη ζωή, οπότε είμαστε πολύ δεμένες. Βέβαια, η μητέρα μου είναι πολύ ανεξάρτητη. Ζει στο Μεσολόγγι και δύσκολα μετακινείται από εκεί, διότι φροντίζει τον κήπο της και τα λαχανικά της. Είναι farmer και θεωρώ πως αυτή της η ασχολία, εκτός από το να της δίνει χαρά, την κρατάει δραστήρια και υγιή. Όσο μεγαλώνω, η σχέση με­ταξύ μας γίνεται όλο και καλύτερη, γιατί σιγά σιγά λύνο­νται τα θέματα που έχει μια κόρη με τη μαμά της. Οι περισσότερες κόρες έχουν θεματάκια με τις μαμάδες τους.

Ειδικά όταν η κόρη είναι γύρω στα 30, θεωρώ πως οι σχέσεις τους είναι αρκετά τεταμένες και υπάρχουν ρή­ξεις. Μετά, όμως, τα θέματα με τους γονείς μας πρέπει να τα λύνουμε και να τους αποδεχόμαστε», είπε στο People.

Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου

Εκείνη άραγε είχε θέματα και κόντρες με τους γονείς της;

«Είχα πάρα πολλές κόντρες με τους γονείς μου. Ήθελα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη και πιο ελεύθερη συγκριτικά με την ελευθερία που μου έδιναν. Από την άλλη, οι δικοί μου φοβούνταν μη μου συμβεί κάτι κακό και ήταν πιο μαγκωμένοι. Και οι δυο ήταν αρκετά συντη­ρητικοί. Δεν με άφηναν να βγαίνω έξω μέχρι αργά, αλλά ούτε και σε πάρτι.

Αυτός ήταν και ένας λόγος που όταν αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για να μπω στο πανεπιστήμιο, δήλωσα μόνο τις σχολές της Θεσσαλονίκης, ώστε να φύγω από το σπίτι. Προσπάθησαν να με δελεάσουν να δηλώσω σχολές στην Αθήνα, προτείνοντας μου μάλιστα να μου αγοράσουν και αυτοκίνητο για να πηγαίνω όπου θέλω. Όμως, δεν έκανα πίσω και δεν άλλαξα γνώμη. Σκέψου πως ακόμα και ως φοιτήτρια δεν είχε τύχει να γνωρίσω κάποιο αγόρι μου στους γονείς μου. ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός».

Δείτε την με τη μαμά της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved