Μαρία Μπακοδήμου: Ο έρωτας, η συγκατοίκηση κι ο απολογισμός της ζωής της (photos)
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Ο έρωτας, η συγκατοίκηση κι ο απολογισμός της ζωής της (photos)

H Μαρία Μπακοδήμου μίλησε χωρίς δισταγμό για όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για εκείνη.

Αναφέρθηκε στον έρωτα, στην συμβίωση, ενώ έκανε και ένα μικρό απολογισμό για τη ζωή της και μας ξάφνιασε.

Αλήθεια, είναι ερωτευμένη;

«Για τα προσω­πικά μου δεν μιλάω. Αν ήμουν με κάποιον που θα το δή­λωνα, θα το είχατε μάθει» απαντάει με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που τη χαρακτηρίζει. Ωστόσο, δεν αποκλείει στο μέλλον να συγκατοικήσει με έναν άνθρωπο, εφόσον οι συνθήκες είναι ιδανικές.

«Ιδανικές συνθήκες είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος που να σου εμπνεύσει τη συγκατοίκηση. Όταν μια σχέση δοκιμαστεί και αισθανθείς ότι με αυτό τον άνθρωπο ταιριάζεις, έχεις κοινούς παρονομαστές και κοινές αξίες, θέλεις να κοιμάσαι και να ξυπνάς μαζί του» ξεκαθα­ρίζει.

Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου

Μιλάει τόσο ωραία για αυτά τα πολύ προσωπικά θέ­ματα. Έχει κάνει λάθη και το ένστικτό της την έχει προδώσει;

«Είχα ένστικτο στο λάθος» λέει γελώντας και συνεχίζει: «Έχω κά­νει πολλές λάθος επιλογές και μάλλον τις έχω κάνει επίτη­δες. Πάντα είχα έναν φόβο με τις σχέσεις και τη δέσμευση. Προτιμούσα να κάνω επιλογές οι οποίες να μη με οδηγή­σουν σε μια σοβαρή σχέση που έπρεπε να διαχειριστώ, αλλά να κάνω επιλογές που ο αποχωρισμός θα ήταν πολύ εύκο­λος. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που έχω ζήσει. Για κάποιο λόγο λειτουργούσα έτσι. Πλέον, θεωρώ πως το έχω ξεπεράσει» λέει με ειλικρίνεια.

«Όντως είμαι πιο ισορροπημένη. Νομίζω πως ο στόχος στη ζωή μας είναι να εξελισσόμαστε, να βρίσκουμε ποιοι είμαστε και να γινόμαστε ο καλύτερος μας εαυτός. Στη ζωή μπορεί να συμ­βούν πάρα πολλά δύσκολα πράγματα, όπως απώλειες που θα σε κλονίσουν. Όταν, όμως, έχεις βρει τις ισορροπίες σου και πατάς καλά στη γη, όλα αντιμετωπίζονται πιο εύκολα και πιο ομαλά».

Εκτός από ισορροπημένη, είναι και μια γο­ητευτική γυναίκα που δεν έκρυψε ποτέ την ηλικία της.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν χαίρομαι που περνάει ο χρόνος. Από την άλλη, εύχομαι να ζω και να μεγαλώνω. Με το πέρασμα των χρόνων, αυτό που μας φοβίζει όλους είναι ο θάνατος. Το τέλος. Εγώ θέλω να πεθάνω πολύ μεγάλη, ώστε να μπο­ρέσω να ζήσω και να κάνω πράγματα. Την αγαπάω τη ζωή και συνεχώς βρίσκω πράγματα που μου αρέσουν και γι' αυτό προσέχω τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, το σώμα μου, κάτι που στο παρελθόν δεν το έκανα. Κι αυτά τα κάνω για να έχω μια ισορροπία σε όλα»., είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved