Αποκλειστικό: Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Η πρώτη κοινή έξοδος του ζευγαριού! (photos)
Showbiz

Αποκλειστικό: Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Η πρώτη κοινή έξοδος του ζευγαριού! (photos)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα αυτή σχέση δεν είναι μία... αγάπη για το καλοκαίρι! 

Νέος και πολυτάλαντος εκείνος, νέα, όμορφη και φωνάρα εκείνη, δεν άργησαν οι δρόμοι τους να συναντηθούν και να διαπιστώσουν πως οι χημείες τους "έδεναν" μαγικά. Τόσο που τελικά ήρθαν πιο κοντά και άφησαν τον έρωτα να τους συνεπάρει.

Το ζευγάρι είναι μαζί πολύ λίγο καιρό και ήδη έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, λάμποντας από... έρωτα!

Εκείνον τον γνωρίζουμε και τον έχουμε αγαπήσει ήδη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε σε ένα πολύ επιτυχημένο σίριαλ ενώ εκείνη τη γνώρισε το ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο The Voice όπου μάλιστα είχε φτάσει μέχρι και τα πρώτα battles. Είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της πριν από δύο χρόνια και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Μπορεί να μην πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όμως έκανε αισθητή την παρουσία της στον κόσμο του τραγουδιού και ήδη ακολουθεί μία λαμπρή καριέρα στη μουσική.

Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που προσφάτως έκανε και την πρώτη δημόσια έξοδό του σε αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι της Αθήνας και συγκεκριμένα το Amber στο Σύνταγμα.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους...

Δείτε παρακάτω τη νεαρή τραγουδίστρια πριν από δύο χρόνια, στην οντισιόν της στο The Voice αλλά και αργότερα στο τάλεντ σόου σε battle!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved