Παντρεύτηκε νικητής του Χ Factor - Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο (Photos - Video)
Showbiz

Παντρεύτηκε νικητής του Χ Factor - Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο (Photos - Video)

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου του, παντρεύτηκε την αγαπημένη του.  Το 2016 στέφθηκε νικητής του X-Factor και την περασμένη Κυριακή (22-09) έζησε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.  

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες μαζί με αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς σε ένα χλιδάτο πάρτι στο κέντρο της Λευκωσίας.

Παντρεύτηκε ο νικητής του Χ – Factor

Οι δυο τους, όπως αναφέρει το like.philenews, έκαναν την είσοδο τους στη αίθουσα με το τραγούδι του «Πρώτος Ρόλος», ενώ το πάρτι δεν άργησε να κορυφωθεί , αφού οι καλεσμένοι όρμησαν κυριολεκτικά στη σκηνή και χόρεψαν μαζί με τους νεόνυμφους.

Ο ίδιος μάλιστα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία από το γάμο του γράφοντας στη λεζάντα: «Μετά από μια υπέροχη βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη , η δική μας βραδιά , η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας δεν θα μπορούσε να ήταν τόσο τέλεια χωρίς εσάς», ευχαριστώντας όλους όσοι βοήθησαν ώστε η βραδιά να είναι τέλεια. Το ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2018 υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι.

Δείτε φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved