Παύλος Λιάρος: «Ούτε ο πατέρας μου ούτε η μάνα μου ήθελαν να γίνω ηθοποιός»
Showbiz

Παύλος Λιάρος: «Ούτε ο πατέρας μου ούτε η μάνα μου ήθελαν να γίνω ηθοποιός»

O Παύλος Λιάρος αποκάλυψε ότι οι γονείς του δεν επιθυμούσαν να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την κυκλοφορία του βιβλίου του, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να αναφερθεί στους γονείς του, οι οποίοι δεν ήταν σύμφωνοι με την απόφασή του να καταπιαστεί με την ηθοποιία.

«Τράβα, ρε πατέρα, να πιεις μόνος σου νερό και φέρε και σε μένα ένα ποτήρι...» Η διάσημη ατάκα από την ταινία «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι», που έμελλε να μείνει στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, ανήκει στον Παύλο Λιάρο, τον γοητευτικό νεαρό, που έπαιξε με επιτυχία τον γιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Και ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία, που τον αποκαλούν έτσι μέχρι σήμερα.

Παύλος Λιάρος
Παύλος Λιάρος

Με αφορμή την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του με τίτλο «Συνάντηση στο σημείο μηδέν», που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου, ο ίδιος ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Είναι εκείνο το σημείο όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Ολα αυτά που γράφονται στο βιβλίο τα έχω ζήσει, γιατί έπαιξα με όλους αυτούς τους ηθοποιούς» λέει στην «Espresso» και αρχίζει την αφήγησή του από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

«Ήμασταν φτωχή οικογένεια, αλλά πολύ τίμια. Ούτε ο πατέρας μου ούτε η μάνα μου ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Ήμουν μοναχοπαίδι και καταλαβαίνεις. Θυμάμαι τον παππού μου, που μου έλεγε: “Βρε συ, ξέρεις ποιοι γίνονται ηθοποιοί; Οι κόρες και οι γιοι των πουτανών”. Το είχαν τόσο χαμηλού επιπέδου. Μεγάλωσα στου Ψυρρή και ήμουν πολύ ατίθασος. Ο πατέρας μου, τις πέντε μέρες από τις επτά της εβδομάδας, με έδερνε. Ήμουν όμως καλός μαθητής και με καθόλου διάβασμα» αναφέρει. Ηθοποιός έγινε, όπως παραδέχεται ο ίδιος, λόγω της ομορφιάς του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved