Ποιος ηθοποιός λέει: «Όταν έφευγα από τα κλαμπ, είχα πάντα τρία τέσσερα τηλέφωνα από κοριτσόπουλα»
Showbiz

Ποιος ηθοποιός λέει: «Όταν έφευγα από τα κλαμπ, είχα πάντα τρία τέσσερα τηλέφωνα από κοριτσόπουλα»

Υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του ελληνικού κινηματογράφου και αγαπήθηκε πολύ από τις γυναίκες.

Ο λόγος για τον Παύλο Λιάρο, ο οποίος μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός, για τον Γιώργο Φούντα και για τον ρόλο που δεν του έδωσε ποτέ ο Δαλιανίδης.

«Όταν ήμουν έφηβος, χόρευα πολύ ωραίο ροκ εν ρολ και οι γκόμενες χάζευαν. Όταν έφευγα από τα κλαμπ, είχα πάντα τρία τέσσερα τηλέφωνα από τα κοριτσόπουλα που με είχαν ερωτευτεί. Την εποχή εκείνη λοιπόν μεσουρανούσαν ο Κακκαβάς και ο Μπάρκουλης. Και με το μυαλό μου έλεγα: “Πιο ωραίοι είναι αυτοί από μένα; Θα γίνω ηθοποιός”. Και κάπως έτσι ψωνίστηκα με τον κινηματογράφο» λέει και αναφέρεται σ’ αυτούς που ξεχώριζε στον χώρο.

Σε μια στιγμή από το cinema
Σε μια στιγμή από το cinema

«Για μένα όσον αφορά την κωμωδία ο πιο ενδιαφέρων ηθοποιός ήταν ο Κωνσταντάρας. Από την άλλη, ο Γιώργος Φούντας στα μάτια μου ήταν το ιερό τέρας και ο πνευματικός μου πατέρας. Η ψυχούλα του δεν υπήρχε. Ο Γιώργος δεν έβαζε νερό στο κρασί του. Αν ήθελε να παίξει σε άλλες, μεγάλες ταινίες, θα έπαιζε. Όμως, μη νομίζεις, από το ’70 και μετά ο κινηματογράφος είχε γίνει καθαρά εμπορικός και στα μέσα της δεκαετίας έσβησε. Ο Γιώργος κοιτούσε να κάνει ταινίες που θα άρεσαν στον ίδιο, αλλά να πάρει και χρήματα για να επιβιώσει η οικογένειά του. Για εκείνον ο κινηματογράφος δεν ήταν ψώνιο, ήταν βιοποριστικό επάγγελμα. Και κάποιες φορές έκανε λάθος επιλογές».

Οπως και στο βιβλίο του, έτσι και στη συνέντευξή στην Espresso ο Παύλος Λιάρος μιλάει χωρίς περιστροφές. «Είχα κάνει το “Κάθαρμα” που είχε σπάσει ταμεία και με φώναξε ο Γιάννης Δαλιανίδης στη Finos Film. Eίχε τσακωθεί τότε με τον Βαγγέλη Βουλγαρίδη και ετοίμαζε το “Κάτι να καίει” με την Έλενα Ναθαναήλ. Εγώ, επαναλαμβάνω, είχα οικογενειακές σχέσεις με τον Φούντα. Μου είπε λοιπόν τότε ο χορευτής Μανώλης Καστρινός, που ήταν καλλιτεχνικό ζευγάρι με τη σύζυγο του Φούντα, τη Χρυσούλα Ζώκα: “Πήγαινε, σε περιμένει ο Δαλιανίδης”. Και πήγα, αλλά δεν τα... βρήκαμε. Ενώ ήταν κατενθουσιασμένος, τελικά δεν με ειδοποίησε ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved