Μελέτης Ηλίας: «Σαν νέος πατέρας τότε, τρόμαξα»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Σαν νέος πατέρας τότε, τρόμαξα»

Ο Μελέτης Ηλίας έκανε μια εξομολόγηση που δεν περιμέναμε.

Ο ηθοποιός μίλησε για το νέο του ρόλο στη σειρά Κρατάς μυστικό αλλά και για τη μετάβαση από το θέατρο στη μικρήοθόνη. Ακόμη, αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που τον τρόμαξε λόγω του πατρικού του ενστίκτου.

Πείτε μας λίγα «μυστικά» για τον ρόλο σας στη σειρά...

«Σε διάφορους χώρους, συναντιού­νται άνθρωποι, κρύβοντας μυστικά που δεν μπορώ να αποκαλύψω. Αυ­τά τα μυστικά όμως καθορίζουν τις σχέσεις τους με τους άλλους. Στο "Κρατάς μυστικό" εγώ είμαι ο τραυματιοφορέας Αριστείδης, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, εντελώς δια­φορετικός από αυτό που δείχνει με την πρώτη ματιά».

Έχετε άγχος για το πώς θα πάει;

«Τα σίριαλ που έχουν γίνει φέτος είναι πολύ περισσότερα από άλλες χρονιές, κάτι πολύ θετικό, γιατί εί­χαμε πήξει στα τούρκικα και στα ριάλιτι. Δείχνουν μάλιστα ωραίες δου­λειές. Εύχομαι λοιπόν να τις αγκα­λιάσει ο κόσμος, ώστε να υπάρξει συνέχεια. Το ίδιο εύχομαι και για τη δική μας σειρά. Η αλήθεια είναι πως 5 χρόνια τώρα είχα καλομά­θει με το "Σόι", γιατί είχε αγαπηθεί οπό τον κόσμο από την πρώτη ως την τελευταία σκηνή και τα νούμε­ρα ήταν σταθερά υψηλά. Τώρα σί­γουρα υπάρχει κάποιο άγχος, ελπί­ζω όμως ότι θα μας αγαπήσουν και στο "Κρατάς μυστικό;"».

Μελέτης Ηλίας
Μελέτης Ηλίας

Κάνετε πάλι φέτος και θέατρο και τη­λεόραση. Πόσο κουραστικό είναι;

«Επειδή έχω περάσει από ανεργία, το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχω και θέατρο και τηλεόραση μπο­ρεί να είναι από τη μία κουραστικο, από την άλ­λη όμως, όπως λέω συνέχεια στον εαυτό μου, "ευτυχώς που έχω δουλειά"! Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που κά­νουν πολύ πιο δύσκολες δου­λειές από εμάς τους ηθοποι­ούς, με ατέλειωτα και άκρως απαιτητικά ωράρια, οπότε το να παραπονιέμαι εγώ επειδή έχω και γυρίσματα και θέα­τρο το θεωρώ κάπως σαν ύβρη».

Στο παρελθόν ήσασταν σχεδόν αμιγώς θεατρικός ηθοποιός, Η τηλεόραση πιστεύετε σας έκανε πιο γνωστό;

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, εκείνο που έχει αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια είναι κυρίως τα οικο­νομικά. Όταν ένας ηθοποιός δουλεύει μόνο στο θέατρο, τα λεφτά που παίρνει είναι ίσα ίσα για να τελειώσει ο μήνας, κυρί­ως αν είναι οικογενειάρχης. Κά­νοντας όμως και τηλεόραση, έχεις και έναν μισθό, που μπο­ρεί να μην είναι τόσο μεγάλος όσο παλιά, σε βοηθά όμως να ζεις χωρίς να έχεις διαρκώς στο μυαλό σου μια βασανιστική "διαίρεση". Χωρίς δηλαδή να πρέπει να υπο­λογίζεις πόσα ξοδεύεις κάθε μέρα ώστε να σε βγάζει ο μήνας».

Μιλήσατε πριν για ανεργία... Όταν σας συνέβη, είχατε οικογένεια;

«Δεν είχα ακόμα τον γιο μου τον Δημήτρη, είχα όμως αποκτήσει την Κοραλλένια, που ήταν τότε σχεδόν 2 ετών. Θυμάμαι λοιπόν σαν να εί­ναι τώρα πως μήνα Μάρτιο τελείω­σα μια παράσταση και μετά δεν εί­χα τίποτα. Σαν νέος πατέρας τότε, τρόμαξα. Παρέμεινα χωρίς δουλειά για ένα τρίμηνο και είχα αρχίσει να λέω πως θα κάνω κάτι άλλο για τα προς τα ζην, ώσπου να δω τι θα κάνω με το θέατρο», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved